Viña Albali Valdepeñas – Barça Lassa: Exhibició per tornar al liderat (2-9)

Els d’Andreu Plaza recuperen la primera posició mostrant el seu poder ofensiu al pavelló Virgen de la Cabeza

El Barça Lassa ha recuperat el liderat de la LNFS després de golejar (2-9) el Viña Albali Valdepeñas en la 14a jornada. El conjunt barcelonista ha sortit molt endollat al parquet del pavelló Virgen de la Cabeza i al minut 10 ja guanyava per 0-3 (Esquerdinha, Boyis x2). De nou el ‘77’ i Arthur, que ha marcat el seu primer gol a la competició, han sentenciat el matx abans del descans. Ferrao, Adolfo i Aicardo han augmentat diferències en la segona meitat. I per part local, Zamo i Álex Naranjo han signat els gols de l'honor en el què ha estat la golejada culer més abultada del curs.

El partit ha tingut un únic dominador: el Barça Lassa. I és que els d’Andreu Plaza han sortit molt endollats i disposats a endur-se la victòria des del xiulet inicial. Així doncs, un doblet de Boyis (mins 5 i 7) i un gol d’Esquerdinha (min 3) han establert el 0-3 abans del minut 10. Un resultat que ha desdibuixat el conjunt local, superat en tot moment pel joc culer. Adolfo ha estavellat una pilota al travesser al minut 13, i sis minuts després, el ‘77’ ha sumat el quart gol blaugrana en una acció d’estratègia. No ha estat la darrera diana del primer temps, ja que Arthur ha estrenat el seu compte golejador en Lliga amb el 0-5 al minut 20, després de culminar una gran acció personal de Roger.

Pluja de gols després del descans

Ferrao -11 gols en Lliga, pitxitxi de la competició- ha fet el sisè amb un fort xut després d’una jugada d’estratègia en el minut 26. Tot i això, al 31 ha arribat el primer gol del Valdepeñas: ‘Zamo’ ha batut Juanjo amb un xut creuat en la primera acció local amb porter jugador.

Però la reacció ha estat immediata i en la jugada següent, Adolfo ha culminat una contra conduïda per Boyis per fer l’1-7. I tot seguit, Aicardo i Ferrao han sumat en jugades consecutives per augmentar encara més la golejada (1-9, min 32). I ha estat l’equip local qui ha tancat el marcador, amb un gol del jove Álex Naranjo després d’un refús per col·locar el 2-9 final.

Fitxa del partit

Valdepeñas, 2
Barça Lassa, 9

Viña Albali Valdepeñas: Victor López, Mimi, Kike, Dani Santos i Zamo –cinc inicial- Juanan, M.García, Thiago Cabeça, Álex Naranjo, José Ruiz, Nacho Pedraza.

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial- Roger, Léo Santana, Boyis, Ferrao, Joselito, Arthur.

Gols: 0-1 Esquerdinha (min 3), 0-2 Boyis (min 5), 0-3 Boyis (min 7), 0-4 Esquerdinha (min 17), 0-5 Arthur (min 20), 0-6 Ferrao (min 26). 1-6 Zamo (min 31), 1-7 Adolfo (min 37), 1-8 Aicardo (min 32), 1-9 Ferrao (min 33), 2-9 Álex Naranjo (min 36).

Àrbitres: Blas Alonso i Garcia Hernández. Han amonestat el local Juanan (min 18).