Tres punts vitals per agafar impuls

Tres punts vitals per agafar impuls

El Barça Lassa necessita guanyar a Valdepeñas per recuperar el liderat i afrontar amb confiança el doble compromís de la setmana que ve contra Peñíscola i Movistar Inter

El Barça Lassa vol mantenir la bona ratxa com a visitant a la lliga en un partit perillós a Valdepeñas, que arriba després d’una setmana atípica per compromisos internacionals (diumenge, 13:15h, LaLigaTV). Amb la victòria de ElPozo a la pista de Palma, el Barça necessita sumar els tres punts per recuperar el liderat i continuar depenent de si mateix per proclamar-se campió d’hivern i partir com a cap de sèrie al sorteig de Copa.

Rotacions

Andreu Plaza dóna descans a Lozano i segueix dosificant a la plantilla a les portes d’un doble compromís molt important la propera setmana a Peñíscola (Copa) i contra Movistar Inter (lliga). Juntament amb Lozano, tampoc viatgen a Valdepeñas ni Ortego ni el lesionat Rivillos. En canvi, torna a la convocatòria Boyis. “El Valdepeñas compta amb jugadors molt experimentats i serà un rival més complicat del que marca la classificació”, avisa el tanca cordovès. “Ara venen partits molt importants i ens hem de fer forts perquè arriba el moment de la veritat”, diu Boyis.

Plaza demana màxima atenció

“El Valdepeñas és un equip competitiu, que té necessitat de punts, i no serà un rival gens fàcil, i encara menys a casa seva”, avisa Plaza. “Serà un desplaçament llarg, en diumenge, després d’una setmana atípica, i toca estar atents per evitar sorpreses”, diu el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut