CD UMA Antequera - Barça Lassa: Monòleg ofensiu (1-5)

Els d’Andreu Plaza fan els deures i aconsegueixen els triomf amb un doblet de Sergio Lozano i els gols de Leo Santana, Aicardo i Dyego

Retorn al camí de la victòria del Barça Lassa de futbol sala. Després de la derrota ‘in extremis’ contra l’Industrias Santa Coloma, els d’Andreu Plaza han passat pàgina amb un triomf contundent contra l’Antequera, al Fernando Argüelles (1-5). El doblet de Sergio Lozano en l’inici de l’enfrontament i els gol que han fet Leo Santana, Aicardo y Dyego en la segona meitat ho han fet possible, en un partit que els blaugranes han dominat en tot moment.

Inici contundent

Amb més i millors ocasions, el resultat al descans ja desequilibrava la balança a favor del Barça, amb els dos gols de Lozano, tots dos en dos minuts de diferència. Així, el Barça ha inaugurat el marcador quan, en una falta a la frontal del àrea que ha tocat Esquerdinha, Lozano ha enviat la pilota cap endins (0-1, min 6). Dos minuts després, en una rematada rasa i col·locada amb assistència de Leo Santana (0-2, min 8), ha arribat el segon del capità.

Malgrat que Juanra ha retallat diferències (1-2, min 12), el Barça ha continuat atacant i, tot i que no ha aconseguit moure més l’electrònic fins després del pas per vestidors, no s’ha posat nerviós. Dyego, Esquerdinha o Adolfo ho han intentat, però finalment ha estat Santana qui ha transformat una contra letal per encarrilar el triomf (1-3, min 25).

Fa baixada

Un resultat que ja ha acabat de donar confiança els d’Andreu Plaza. En un monòleg ofensiu, amb constants atacs de gol, els protagonistes han estat Aicardo, amb una rematada rasa de falta (1-4, min 33), i Dyego, després de transformar una jugada d’un Leo Santana omnipresent (1-5, min 35). Un 1-5 que permet fer els deures i tornar al camí del triomf.

LA FITXA

CD UMA Antequera, 1
Barça Lassa, 5

Antequera: Cone, Víctor Arévalo, Miguel, Óscar, Miguel Fernández –cinc inicial- Juanra, Crispi, Nano, Dani Ramos, Luis García, Nando Torres.

Barça: Dídac, Aicardo, Dyego, Esquerdinha, Adolfo –cinc inicial- Léo Santana, Boyis, Roger, Sergio Lozano, Arthur, Joselito.

Gols: 0-1, Sergio Lozano (min 6). 0-2, Sergio Lozano (min 8). 1-2, Juanra (min 12). 1-3, Léo Santana (min 25). 1-4, Aicardo (min 33). 1-5, Dyego (min 35).

Àrbitres: Martínez Flores, Navarro Liza. Ha amonestat Esquerdinha.