Jimbee Cartagena – Barça Lassa: Sorpresos pel porter jugador (5-5)

Els d’Andreu Plaza, tot i gaudir d’un avantatge de quatre gols a la segona part, han empatat un duel marcat per l’efectivitat local en el joc de cinc

El Barça Lassa ha empatat a cinc gols al Palau dels Esports de Cartagena en la vuitena jornada de la LNFS. Un doblet de Ferrao i els gols de Lozano, Léo Santana i Jesús (p.p.) han estat a punt d’atorgar la victòria als blaugranes, però el conjunt local ha anotat quatre dianes en els darrers vuit minuts de partit per esgarrapar un punt. Un gol d’Eka a vint segons per al final del matx ha evitat el triomf culer. Prèviament, pel conjunt d'André Broncanelo havien marcat Jesús, Juanpi, Mellado i Bateria.

Una primera part plena d’alternatives

Els darrers minuts de bogeria han estat el reflex fidel del matx. I és que el Jimbee Cartagena ha sortit motivat a la pista i ha enviat dues pilotes al pal en quatre minuts. Però al minut nou s’ha avançat el Barça Lassa amb un gol de vaselina de Ferrao per inaugurar el marcador. La segona diana culer no ha trigat a arribar, ja que tres minuts després Jesús ha marcat en pròpia porteria en refusar malament una passada de la mort d’Aicardo cap a Esquerdinha (0-2).

Tot i això, el ‘19’ local s’ha refet de la seva errada per anotar l’1-2 instants després. A partir d’aquest moment, el duel s’ha convertit en un intercanvi d’ocasions en què Dídac i Marcao han protagonitzat grans intervencions per mantenir aquest resultat al final dels primers vint minuts. La represa també ha començat amb molt de ritme, i Adolfo i Ferrao han enviat dues pilotes al pal, però un xoc entre Eka i Lozano ha obligat a aturar el joc. La interrupció, però, no ha canviat la dinàmica del joc, i els dos equips han continuat intercanviant xuts sense treva.

Els locals salven l’empat amb el porter jugador

I en un tres i no res els de Plaza han aconseguit tres gols més. Lozano, al minut 28, Léo Santana, al 31, i Ferrao, al 33, han pogut tancar el matx per als interessos barcelonistes. Però amb el porter jugador el Jimbee Cartagena s’ha refet, i Juanpi i Mellado han aconseguit dos gols ràpids que han obert l’enfrontament de nou. I, en plena ofensiva local, Bateria, al minut 38, ha marcat el 4-5, i Eka ha igualat el matx a vint segons per a la conclusió, cosa que ha evitat el triomf d’un Barça Lassa que, tot i l’empat, encara no ha caigut a domicili a la competició.