Barça Lassa – Palma Futsal: Pluja de gols i líders (8-1)

Els d’Andreu Plaza passen per sobre al Palma Futsal, en el partit corresponent a la jornada 9 de la LNFS, i aconsegueixen sumar tres punts més gràcies el hat-trick d’Adolfo, el doblet de Ferrao i els gols d’Esquerdinha, Lozano i Leo Santana.

Victòria de mèrit del Barça Lassa al Palau Blaugrana contra un rival directe per situar-se líders de la LNFS amb un total de 23 punts. Els culers han superat el Palma Futsal (8-1) en el partit corresponent a la jornada 9 gràcies al hat-trick d’Adolfo, el doblet de Ferrao i els gols d’Esquerdinha, Lozano i Leo Santana.

El partit ha començat amb molt respecte entre els dos conjunts degut a la situació de la classificació. El Barça Lassa a partir de la possessió de pilota ha començat a fer-se amb el domini dels primers minuts de joc. En una combinació entre Dyego i Adolfo ha arribat la primera ocasió de perill, que el porter visitant ha aturat sense problemes. Els visitants han buscat crear les primeres ocasions a la porteria de Juanjo mitjançant passades molt verticals, però la seguretat defensiva dels blaugrana i la garantia sota pals de Juanjo han estat clau per evitar que el conjunt visitant s’avancés primer a l’electrònic.

Intensitat de color blaugrana

El primer gol ha arribat al minut 7 a partir d’una pilota parada a favor del conjunt blaugrana. El brasiler Ferrao ha fet un magnífic control orientat amb el pit que ha definit amb un xut potent que ha impactat al travesser i ha situat l’1-0 al marcador. Els minuts passaven i el Barça Lassa a partir de les ocasions de gol generades en els darrers atacs s’ha anat sentit cada vegada més còmode en el partit. En el minut 11, a través d’una recuperació de pilota dels d’Andreu Plaza, ha arribat el 2-0 en un autèntic golàs d’Esquerdinha que ha enviat una canonada a l’escaire de la porteria visitant.

L’entrenador del Palma Futsal, Antonio Vadillo, en la recta final de la primera part ha col·locat el porter-jugador per buscar retallar la distància en el marcador. En una passada filtrada entre línies del conjunt visitant, Lolo ha situat el 2 a 1 en una segona acció, després d’una primera aturada de Juanjo, que ha escurçat distàncies instants abans de finalitzar la primera part.

Segon temps que val un liderat

A la represa els barcelonistes han sortit decidits a sentenciar el partit. En una transició conduïa per Esquerdinha des de la banda esquerra, ha arribat el 3 a 1 obra d’Adolfo que ha aprofitat a les mil meravelles l’assistència del brasiler. El ritme de partit i la possessió de pilota ha estat  de color blaugrana i aquests les han transformat amb diverses ocasions de gol que no han pogut acabar de materialitzar. Però a partir del minut 30 amb el porter-jugador del Palma Futsal el Barça Lassa ha trencat de manera definitiva el partit.

Huracà blaugrana

En una contra sense porter, Juanjo ha sacat en llarg cap Aicardo que li ha deixat en safata el gol per Adolfo, situant el 4 a 1 a falta de nou minuts per acabar el matx. Un minut després, Lozano ha caçat un rebuig d’una falta i ha confirmat la golejada blaugrana. Adolfo ha arrodonit el gran partit dels blaugrana amb un hat-trick i Ferrao l’ha acompanyat amb un doblet que ja el situa amb 12 gols a la lliga. En els darrers minuts del partit, Leo Santana ha situat la cirereta del pastís amb el definitiu 8 a 1 i ha arrodonit el que ha estat un autèntic huracà blaugrana. Els d’Andreu Plaza superen així un rival directe i se situen líders de la LNFS i ja pensen amb l’Élite Round de la setmana vinent que es celebrarà al Palau Blaugrana.