Andreu Plaza: “Ja tenim ganes de començar a competir”

Andreu Plaza: “Ja tenim ganes de començar a competir”

Aquest dijous l’equip afronta les semifinals de la Copa Catalunya contra el FS Castellar, i Marc Tolrà adverteix que “si volem guanyar títols aquesta temporada , hem de començar pel de casa nostra”

Comença la competició oficial per al Barça Lassa, que aquest dijous s’enfrontarà al FS Castellar en les semifinals de la Copa Catalunya. Per a aquest partit Andreu Plaza recupera a Rómulo, que ja s’ha reincorporat al grup després de la derrota en la final del Mundial. El tècnic, Marc Tolrà i Rómulo han atès els mitjans de comunicació a la prèvia de la Copa Catalunya i s’han mostrat “ansiosos” per començar a competir oficialment després d’una pretemporada que s’ha fet llarga.

Declaracions d’Andreu Plaza, tècnic del FC Barcelona Lassa

“La pretemporada s’ha fet eterna, sobretot perquè ens han faltat molts internacionals. Per a tots plegats era important ja començar a competir.”

“Esperem un partit exigent contra el Castellar a les semifinals. Esperem un rival que correrà molt, motivat i que hi posarà moltes ganes. Si som capaços d’obrir el marcador, serà una mica més fàcil”.

“L’operació del Sergio Lozano ha anat molt bé. És un noi molt vitalista i segur que torna amb menys temps del que tots plegats esperem”.

“Tots els mundialistes han tornat molt motivats tot i la decepció de quedar eliminats. Ara tenen ganes ja de començar la temporada amb el Barça i guanyar títols aquí”.

Declaracions de Marc Tolrà:

“Si el Castellar ha arribat fins a la fase final de la Copa Catalunya és perquè ha fet mèrits. Ens hem de centrar en nosaltres, independentment del rival. Si volem guanyar títols a nivell estatal aquesta temporada, primer hem de demostrar que som els millors a la Copa Catalunya”.

“No pensem en una hipotética final contra el Catgas Energia Santa Coloma. És el primer partit oficial de la temporada i hem d’estar alerta. Si guanyem, després ja pensarem en la final”.

Declaracions de Rómulo:

“La derrota a la final del Mundial és una llàstima, però estic feliç d’haver pogut assolir el subcampionat. Ara ja toca centrar-se en el Barça i arribo amb moltes ganes i preparat per començar a jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut