Rafa López signa amb el Barça Lassa fins al 2019

Rafa López signa amb el Barça Lassa fins al 2019

El jugador ja s’ha entrenat aquest mateix dilluns a les ordres d’Andreu Plaza i estarà a punt per debutar a partir de dijous a la Copa d’Espanya

Rafa López ja és nou jugador del Barça. El tanca cordovès de 27 anys ha passat aquest matí la revisió mèdica i ha signat el contracte que el vincula amb el FC Barcelona fins al juny del 2019. Rafa López, que divendres passat va tancar una etapa de sis anys a Santa Coloma, s’estrenarà com a blaugrana a la Copa d’Espanya que es disputarà des d’aquest proper dijous a Ciudad Real.

“Vaig sortir de casa amb 17 anys i des d’aleshores m’he esforçat molt i he treballat dur per arribar a complir amb l’objectiu de fitxar per un club gran”, ha dit Rafa López. “Estic on volia estar, sóc molt competitiu i a partir d’ara assumeixo el repte i l’exigència de guanyar títols amb el Barça”, ha remarcat el nou jugador blaugrana.  Per la seva banda, el mànager de la secció Txus Lahoz ha destacat “el caràcter i l’entrega” de Rafa López a la pista i s’ha mostrat convençut que el seu fitxatge “era necessari per les baixes inesperades que hem tingut i segur que ens ajudarà molt a aconseguir l’objectiu de guanyar títols”.

Ja s’ha entrenat amb el grup

Rafa López ha participat amb normalitat de l’entrenament d’aquest dilluns a la tarda. L’equip ha començat a preparar el debut a la Copa d’Espanya del proper dijous contra Xota amb el reforç del tanca cordovès. Amb Rafa López, Andreu Plaza disposa de 13 jugadors per afrontar el primer gran objectiu de la temporada. L’equip es desplaça a Ciudad Real demà mateix. Abans, però, entrenament matinal al Palau i Media Day de prèvia de Copa d’Espanya amb roda de premsa d’Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut