Partit especial per a Quintela i “perillós” per al Barça

Partit especial per a Quintela i “perillós” per al Barça

Quintela torna per primera vegada a Santiago després de tota una vida al club gallec en un partit en què Andreu Plaza espera que no es noti la ressaca per la victòria contra l'Inter

Només queden 4 jornades per acabar la lliga regular i el Barça Lassa treballa a contrarellotge per intentar eixugar els dos punts d’avantatge que encara manté Movistar Inter al capdavant de la classificació. Si els blaugrana volen aspirar a acabar primers la lliga regular, però, no poden fallar a Santiago (diumenge, 12:30 lnfsdirecto.es) davant d’un equip que sempre competeix bé, especialment a casa. El Barça Lassa ve de golejar al líder en un partit memorable, i precisament el que més preocupa a Andreu Plaza de cara a diumenge és la ressaca del triomf contra Inter. Una ressaca en forma de dues baixes més, els lesionats Ferrao i Joselito, i una ressaca que no preveu un excés d’eufòria. “Els jugadors ja estan advertits que l’alegria del triomf contra l'Inter només dura 24 hores i que ara el partit més important és aquest contra el Santiago”, explica Andreu Plaza.

Serà un partit molt especial per a Diego Quintela, que torna a Santiago després de vuit temporades al club gallec. “L’afició sempre em va tractar molt bé i espero una bona rebuda”, reconeix. També serà especial per a Bateria, que torna a entrar en una convocatòria després de superar la lesió a l’espatlla. “Pràcticament no s'ha entrenat amb l’equip i encara li falta ritme per estar al 100%, però hem cregut convenient convocar-lo perquè comenci a entrar en dinàmica de grup”, diu Plaza. El tècnic també s’ha endut a Santiago tres jugadors del filial: el porter Miquel Feixas, que cobreix la baixa de Sedano; i els jugadors Xavi Cols i Sergio González. Els tres viatgen a Santiago i es perden un partit històric per al filial, que aquest dissabte podria sentenciar el títol de Lliga de Segona si supera el Betis a la Ciutat Esportiva.

Declaracions de Diego Quintela, jugador del Barça Lassa:

SENSACIONS: “Serà un partit molt especial per a mi perquè torno a la que va ser casa meva durant vuit temporades. Però ara em dec al Barça i hem de guanyar com sigui a Santiago per fer bona la victòria contra el Movistar Inter i continuar lluitant pel liderat.”

REBUDA: “Espero una bona rebuda per part del públic de Santiago. No em van xiular mai, ni en els meus pitjors partits, i estic convençut que després de tots aquests anys em rebran molt bé. Amb els excompanys ens hem enviat whattsapps aquests dies i hem fet broma, però ara cadascú defensa els seus interessos”.

PARTIT: “Coneixent Santi Valladares –el tècnic rival– m’espero que arrisquin, i fins i tot podria ser que apostessin per treure el porter jugador d’entrada per pressionar-nos. Però nosaltres defensem bé el joc de 5, i més enllà d’això volem demostrar que som un equip gran i volem sortir des de l’inici a guanyar el partit”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

PARTIT PERILLÓS: “Tenim dues baixes més –Ferrao i Joselito– i cada vegada és més complicat. I també resulta perillós, perquè després d’una victòria com la de dimecres costa abaixar els nivells d’eufòria. Però els jugadors ja estan advertits que s’ha de girar full i que ara el partit més important és aquest contra el Santiago. Si aconseguim els 3 punts faríem un pas endavant molt important per intentar guanyar la Lliga, perquè ara ve una aturada de seleccions i podrem recuperar efectius”.

EN QUADRE: “Bateria ve amb nosaltres per començar a entrar en dinàmica de grup i ens podria ajudar en situacions puntuals, però ve sense ritme de competició i sense haver pogut entrenar-se pràcticament amb el grup. Encara no està bé per entrar a les rotacions. I a les baixes habituals, ara s’hi afegeixen les absències de Ferrao i Joselito, que són importants. Les baixes condicionen i ens hem hagut d’emportar tres jugadors del filial –Feixas, Xavi Cols i Sergio González– per completar la convocatòria.”

RIVAL: “Són un equip que sempre lluita molt i que necessiten la victòria per escapar-se de la zona baixa de la classificació. A més, ells a casa han guanyat set partits i tenen una afició que els ajuda molt. Segur que ens ho posaran molt difícil i haurem de donar més del 100% per superar-los”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut