FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: Dyegoool manté viva la final! (3-3; 3-1 als penals)

El Barça Lassa tomba el Movistar Inter als penals en un matx en què ha merescut la victòria i el Palau ha acomiadat Paco Sedano

Aquest conjunt no es rendeix. El Barça Lassa ha forçat el cinquè i definitiu partit a Torrejón de Ardoz després de superar el Movistar Inter per 3-1 als penals. Els dos equips han empatat a 3 després dels 40 minuts reglamentaris i els sis minuts extra. L’errada d’Ortiz en el primer penal visitant ha facilitat el triomf dels blaugranes, que han convertit els tres xuts des del punt fatídic. L’equip ha sumat el segon triomf de la sèrie en un Palau entregat a l’equip i a Paco Sedano, que avui ha disputat el seu últim duel al recinte barcelonista.

El matx ha estat de bojos. Un gol de Dyego a cinc segons del final ha fet justícia i ha evitat el triomf madrileny, ja que l’equip de Velasco s’havia avançat amb un gol de Rafael instants abans. La diana del ‘7’ blaugrana, la seva segona del partit, ha enviat el duel a la pròrroga, en què Adolfo ha tingut a les seves botes el triomf. Tot i això, el marcador no s’ha mogut en els minuts d’afegit i el matx ha anat als penals, en què els de Plaza han tingut més punteria amb gols d’Esquerdinha, Lozano i Dyego, després de l’errada d’Ortiz i el gol de Ricardinho.

Herrero frena l’ofensiva blaugrana a la primera meitat

Tot i això, el guió del matx no ha tingut res a veure amb el del tercer partit. Aquesta vegada ha estat el Movistar Inter el que, mitjançant Gadeia, s’ha avançat al minut 4 en una jugada d’estratègia. Un avantatge que Jesús Herrero ha mantingut durant tota la primera part, refusant tots els intents dels jugadors blaugrana. La intensitat del joc ha portat els madrilenys a cometre aviat sis faltes, però Sergio Lozano no ha pogut culminar un doble penal al minut 11. El Barça Lassa s’ha trobat una vegada rere l’altra amb les mans del porter visitant fins que, quan faltava un minut per al descans, Dyego ha rematat des de terra una gran assistència de Rivillos per igualar l’electrònic (1-1).

A la represa, el Barça Lassa s’ha mostrat més inspirat que el Movistar Inter. Els de Plaza han creat perill de manera constant, però sense fortuna de cara a porteria. Léo Santana avisava Herrero amb un xut al travesser al minut 26. I, al minut 36, Lozano ha engaltat una canonada imparable per al porter de Movistar Inter (2-1).

Minuts d’infart fins a la tanda de penals

Jesús Velasco ha aturat immediatament el matx i ha col·locat Bebe com a porter jugador. I a falta d’un minut per al 40 una acció afortunada de Gadeia ha empatat el matx (2-2), que entrava en un minut final no apte per a cardíacs i en què Rafael i Dyego han fet contenir l’alè als aficionats dels dos equips, el pas previ a una pròrroga i uns penals plens de tensió que ens remeten al cinquè partit, on es decidirà quin equip aixecarà el títol de Lliga de la temporada 2017/18.