Una lliga en joc a Torrejón

Una lliga en joc a Torrejón

Barça Lassa i Movistar Inter es disputen el títol en el cinquè i definitiu partit d’una sèrie final igualada al màxim i que mantindrà l’emoció fins a l’últim dia (21,30h, Pabellón Jorge Garbajosa, en directe per Esport3/Teledeporte/Eurosport2)

“Ens hem guanyat el dret de jugar un cinquè partit i anem a Madrid a intentar guanyar aquesta lliga”, va dir Andreu Plaza sortint de Barcelona l’endemà que l’equip no aprofités la primera oportunitat de guanyar la lliga al Palau. “Mantenim totes les opcions intactes de guanyar aquesta lliga”, remarcava Ferrao. I Dyego encara anava una mica més enllà. “Ja hem guanyat dues vegades a Torrejón i ho podem tornar a fer”, advertia el brasiler. La il·lusió per guanyar la lliga és molt més gran que la decepció per haver perdut el primer match-ball. L’equip guarda una segona bala a la recàmera. I aquest dilluns ha arribat el dia decisiu. L’equip té fam de títols i ho vol demostrar aquesta nit a Torrejón en el cinquè i definitiu partit de la final contra Movistar Inter (21,30h, en directe per Esport3/Teledeporte i Eurosport2).

El Barça Lassa arriba al partit decisiu amb la baixa ja coneguda de Sergio Lozano, que tot i no poder jugar ha entrat a la convocatòria i s’asseurà a la banqueta per fer pinya amb els companys en un dia tan important. En canvi, Jesús Velasco compta amb tota la plantilla de Movistar Inter a disposició. Els madrilenys han salvat una situació compromesa al Palau i somien amb una quarta lliga consecutiva. Per això ja no queda ni una entrada per vendre. Les 3136 localitats del Jorge Garbajosa es tornaran a omplir i s’espera un ambient excepcional a les graderies per a aquest cinquè partit de la final. De moment, els precedents d’aquesta temporada somriuen al Barça. Dues victòries en tres partits a Torrejón. I la tercera valdria una lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut