Barça Lassa – ElPozo Múrcia: Triomf inapel·lable per forçar el desempat (5-1)

Barça Lassa – ElPozo Múrcia: Triomf inapel·lable per forçar el desempat (5-1)

Un doblet de Dyego i els gols de Batista, Tolrà i Ferrao permeten als blaugranes seguir vius en la lluita per classificar-se per la final

El Barça Lassa ha aconseguit un triomf importantíssim davant ElPozo Múrcia (5-1). Els d’Andreu Plaza han realitzat un partit molt seriós i han golejat amb molta solidesa el conjunt murcià gràcies als gols de Dyego (2), Batista, Tolrà i Ferrao.

El ritme inicial del partit ha estat absolutament trepidant i això marcava la importància del duel. Els blaugranes estaven obligats a guanyar per forçar el tercer partit i d’aquesta manera, es mostrava a la pista del Palau Blaugrana. En uns primers minuts ple d’alternatives, qui ha aconseguit avançar-se al marcador ha estat el Barça Lassa amb un xut de falta picat per Dyego que ha batut el porter del ElPozo amb un xut ras per sota les cames. Juanjo ha estat atent i segur sota pals per evitar el gol visitant i els blaugranes haurien pogut fer el segon en una triple ocasió espectacular, salvada pel seu porter. I és que Lozano i fins a dues vegades seguides Ferrao han tingut opcions clares de gol per posar el segon.

Eren moments del Barça, que dominava clarament a ElPozo, que sempre ha mantingut el nivell alt de joc i ha aconseguit empatar gràcies a una canonada a l’escaire a la mitja volta d’Andresito. Tot i la insistència de tots dos equips en buscar el segon gol i després de les grans actuacions de tots dos porters i l’ajuda dels pals –dos per cada equip-, cap dels dos ha pogut trencar l’empat.

Represa elèctrica del Barça

No havia passat gairebé ni un minut de la represa que el Barça ha trobat el segon gol de la nit. Ha tornat a ser Dyego que, en una acció d’oportunisme, ha aprofitat un xut de Lozano, precedit d’un refús al pal, per posar el cap i superar Fabio. Abans, ElPozo també s’ha estavellat amb el pal, protagonistes durant el partit per tots dos bàndols. El gol ha esperonat clarament als d’Andreu Plaza, que han fet el tercer gràcies a una canonada espectacular de Batista en una falta per superar Fabio. El Palau gaudia amb els gols i empenyia l’equip que en volia més.

Amb contundència i solidesa seguiria jugant el Barça, sotmeten ElPozo, estabornit per l’efectivitat blaugrana. I més encara, quan Marc Tolrà ha fet el 4-1 en una acció plena de credibilitat pressionant la sortida de pilota murciana. Tolrà l’ha robada i ha superat Fabio amb un xut potentíssim a l’escaire. Ferrao ha rematat el duel marcant el cinquè en una acció de contracop. El Pozo ha hagut de sortir amb l’opció de porter-jugador, però mai ha pogut superar a una concentrada defensa culer i a un Juanjo sempre segur sota pals. El triomf es quedaria a casa i dissabte vinent a les 13.15h els blaugranes buscaran a Múrcia el passi a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut