Barça Lassa B – Software Delsol Mengíbar (1-2): Domini sense recompensa

Els blaugranes tenen el control del partit però la manca d’encert de cara a porteria no els hi permet emportar-se el triomf

Els blaugranes arribaven a la setena jornada de la 2a Divisió de la LNFS com a líders i davant es trobaven amb el Software Delsol Mengibar  que cercava allunyar-se dels llocs de descens. Es podia veure el duel entre dos dels màxims golejadors de la segona divisió, Miguelao (8 gols) dels andalusos i Cardona (7 gols) per part dels blaugranes. Un duel on els punts van anar cap a Andalusia.

Domini sense encert de cara porteria

Els blaugranes sortien a guanyar el partit ja en el primer minut Nil Closas posava a prova a Rafa, porter visitant i el blaugrana Daniel enviava un potent xut al pal. Però el Mengía, mitjançant el seu golejador Miguelao també posava a prova el porter blaugrana Sahuquillo, demostrant la igualtat que existia durant els primers minuts.

Poc a poc els blaugranes tancaven a Software Delsol Mengíbar en el seu camp on Ripol intentava sorprendre a la porteria visitant sense èxit. Daniel, a manca de cinc minuts pel descans, gairebé marcava, després d’una gran acció individual però els blaugranes no podien marcar i això ho van aprofitar el andalusos, mitjançant un contra, per obrir el marcador amb un gol de José López i deixar el 0 a 1 al descans.

La sort no acompanya

El segon període s’iniciava amb la mateixa dinàmica que finalitzava el primer temps. El Barça Lassa B bolcat sobre la porteria rival tot i que Software Delsol Mengíbar es mostrava molt perillós en les sortides a la contra i ben assentat defensivament.

I fruit d’una d’aquestes contres, el visitant Fede Díaz superava la sortida del porter Feixas per establir el 0-2 a manca de poc més de 7 minuts per a l fi del partit.

El tècnic blaugrana Xavi Closas, a manca de cinc minuts i mig, jugava l’opció del porter-jugador amb Oriol Santos. Amb aquesta opció el monòleg de possessió i control blaugrana era total però el gol no arribava tot i que les ocasions es repetien per als blaugranes. A 35 segons del final el blaugrana Daniel, d’un xut llunyà, aconseguia posar el 1 a 2 en el marcador, que ja seria el resultat definitiu.