Una imatge val més que mil paraules

Una imatge val més que mil paraules

Ferrao, André Coelho i Velasco s’acomiaden del Club fotografiant-se amb els 43 títols obtinguts entre els tres i el directiu Aureli Mas els dona les gràcies per tot el que han donat al Club

Últim dia al Palau per a Ferrao, André Coelho i Jesús Velasco. I res millor per acomiadar-los que una fotografia amb tots els títols obtinguts: 23 de Ferrao en 10 temporades, amb 2 Champions, 4 lligues, 4 Copes d’Espanya, 4 Copes del Rei, 3 Supercopes i 6 Copes Catalunya; 11 d’André Coelho en 4 temporades, amb 2 Champions, 3 lligues, 2 Copes d’Espanya, 2 Supercopes, 1 Copa del Rei i una Copa Catalunya; i 9 de Velasco en tres temporades, amb 1 Champions, 2 lligues, 2 Copes d’Espanya, 2 Supercpes, 1 Copa del Rei i una Copa Catalunya.

2024-06-18_COELHOFERRAOVELASCOTROFEUS_23

“Surten per la porta gran”

“Falta alguna Champions més”, feia broma el directiu Aureli Mas, que demostrava un agraïment sincer per part del Club. “Els tres marxen per la porta gran i el Palau serà casa seva per sempre, Ferrao és una llegenda, amb Velasco vam tornar a ser un equip guanyador i André Coelho deixa una petjada enorme al Club”, argumenta el responsable directiu de la secció.

2024-06-18_COELHOFERRAOVELASCOTROFEUS_28

“Sempre seré un culer més”, deia un emocionat Ferrao; Velasco elogiava el Barça dient que “és un honor haver posat el nostre granet de sorra a la història d’un Club que ha sigut, és i seguirà sent gran per sobre de les persones que hi siguem en cada moment”.

 

I André Coelho, que gairebé no podia parlar de l’emoció, se sent orgullós “d’haver donat el millor que tinc al Barça i d’haver viscut una experiència irrepetible al Palau”, deia. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut