“Ens ha passat de tot aquesta temporada”

“Ens ha passat de tot aquesta temporada”

Jordi Torras reconeix obertament “que no s’han complert els objectius de títols que exigeix el Club” però posa l’accent en el com i es mostra “satisfet i orgullós del treball d’un equip que s’ho ha deixat tot i més sobre la pista”

Una setmana després de quedar eliminats a les semifinals pel títol de lliga ha arribat l’hora de fer balanç. El coordinador esportiu del Barça de futbol sala Jordi Torras ha parlat pels mitjans del Club i ha remarcat que se sent “satisfet i orgullós d’un equip que s’ho ha deixat tot i més sobre la pista en una temporada en la que ens ha passat de tot”, sobretot fent referència al capítol de lesions. 

Això sí, Torras reconeix que només guanyar la Copa d’Espanya és insuficient per l’exigència que marca el Club i explica que “ens va fer molt mal perdre la final de la Champions”. “Vam arriscar molt amb molts jugadors i ho vam tenir molt a prop, i guanyar hauria canviat completament el balanç i estaríem parlant d’una temporada de 12, però després ens vam quedar sense benzina per escalar la muntanya dels play-off”, diu Torras.

"La plantilla de l'any que ve serà top"

Per últim Torras dona les gràcies a Ferrao, Coelho i Velasco, assegura que “és impossible trobar un recanvi de Ferrao al mercat perquè no existeix”, però al mateix temps assegura que ja té tancada la plantilla per la temporada que ve i que serà “una plantilla top que podrà aspirar a tots els títols”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut