Miquel Feixas renova fins al 2027

Miquel Feixas renova fins al 2027

El porter acabava contracte el proper 30 de juny amb un any més opcional i ha signat per tres temporades

Acabada la temporada encara queden alguns deures pendents per fer als despatxos. I la primera notícia arriba en forma de renovació. Miquel Feixas seguirà al Club tres temporades més, fins al 30 de juny del 2027.

Amb la renovació de Feixas, que acabava contracte el proper 30 de juny amb un un any més opcional, i la de Dídac, que va va signar recentment fins al 2028, la direcció esportiva s’assegura per als propers anys una porteria de primer nivell, integrada per una dupla de jugadors catalans, formats al planter, compromesos i culers.

Sisena renovació

Feixas és la cinquena renovació de la temporada, després de Pito, Dídac, Lozano, Catela i Touré. I també s’han confirmat les sortides de Velasco, Ferrao i André Coelho.

“Estic molt feliç de seguir al Barça, ja són deu anys al Club i quatre al primer equip, i espero que en siguin molts més”, diu Feixas.  “Miro enrere i penso que qui li hauria dit al nen que anava de petit al Palau que acabaria complint el seu somni, estic en un moment bon moment, en plena maduresa esportiva, i sento que encara tinc marge de millora i puc ajudar molt l’equip a aconseguir títols en els propers anys”, explica Feixas.

Sant Miquel, com se’l coneix a la graderia del Palau, també dona valor al simbolisme de formar una dupla catalana a la porteria amb Dídac. “Aquest Club sempre s’ha caracteritzat pel seu esperit de lluita per la llibertat i per la seva resistència, així que ara és moment d’estar tots junts, colze amb colze, i seguir endavant amb esperança i optimisme”, argumenta Feixas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut