Barça-Valdepeñas: un clàssic modern

Barça-Valdepeñas: un clàssic modern

Els dos equips ja es van enfrontar en la final del 2020 a Màlaga i en el playoff semifinal de la temporada passada, sempre amb victòria blaugrana (dj, 19h, Tdp i Esport3)

El Valdepeñas de la temporada passada, aleshores amb Sergio González a les seves files, va arribar a forçar la pròrroga després de vencer per 3-4 en els 40 minuts reglamentaris del partit de tornada de la semifinal al Palau, disputat el 18 de juny del 2022. Per sort, el Barça es va sobreposar a les dificultats i es va acabar imposant per 6-4 per després acabar guanyant el títol contra Palma Futsal.

Dos anys abans, el 8 de març del 2020, pocs dies abans de l’esclat de la pandèmia, el Barça i el Valdepeñas també es van veure les cares en la final de la Copa d’Espanya que es va disputar a Màlaga, la primera i única vegada, fins demà, que els dos equips han coincidit en aquesta competició. 

Bateria, Boyis, Pacheco i De la Faya, vells coneguts

Aquest dijous i a Granada, el Barça i el Valdepeñas es tornaran a enfrontar en un partit a cara o creu. És un rival carregat de grans jugadors, amb Solano, Rafael Rato, el porter Edu i els exblaugranes Bateria, Boyis, De la Faya i Pol Pacheco, aquest últim flamant fitxatge del mercat hivernal en un intercanvi amb Movistar Inter per Lazarevic. Però més que les individualitats, és el segell del tècnic David Ramos el que marca les diferències en un equip que lluita de tu a tu per destronar els grans.

“Tenim la millor plantilla tot i les baixes de Ferrao i Dyego, continuem sent els favorits però això toca demostrar-ho a la pista i el pitjor enemic, més fins i tot que el rival, podem ser nosaltres mateixos si no estem al nivell que toca”, afirma el tècnic Velasco, que recupera a Matheus, Coelho i també a Adolfo respecte l’últim partit a Tudela.

El factor ambiental, en contra

La “Marea Azulona”, tal i com es coneix a l’afició del Valdepeñas, serà el sisè jugador del conjunt manxec a les graderies. Son l’equip que desplaça més aficionats, juntament amb el Jaén. S’esperen uns 200 supporters del Valdepeñas, tot i que el Barça tampoc estarà sol a les graderies i les penyes de Granada s’han mobilitzat per donar suport a l’equip.

El partit serà aquest dijous a les 19h, en directe per Tdp i Esport3. Qui guanyi tindrà un bitllet per a la semifinal de dissabte, també a les 19h, contra el vencedor de Movistar Inter-Antequera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut