Les primeres hores del Barça a Granada

Les primeres hores del Barça a Granada

Els de Jesús Velasco han aterrat aquest migdia a la ciutat andalusa per disputar la Copa d'Espanya

Del 9 al 12 de febrer, la ciutat de Granada acull la Copa d'Espanya 2023. Un esdeveniment esportiu, marcat en vermell en el calendari del futbol sala, que el Barça vol tornar a conquerir, tal i com va fer el curs passat i en cinc edicions més. El debut en la competició serà aquest dijous, a partir de les 19 hores, contra el Valdepeñas. 

Per concentrar-se de cara al torneig, l'expedició blaugrana ha volat aquest dimecres cap a Granada, amb el directiu Aureli Mas al capdavant. L'equip ha sortit de l'aeroport de Barcelona-El Prat aquest matí, abans de les 10.30 hores, i ha aterrat cap a les 12 hores del migdia. 

En la convocatòria hi ha Marc Puigvert i Mamadou Touré, que completen la llista per les baixes de Dyego i Ferrao.

 

Un cop arribats a Andalusia, l'equip s'ha dirigit a l'hotel de concentració per tal de descansar i ja preparar l'enfrontament dels quarts de final d'aquest proper dijous. 

El primer contacte amb el Palacio de Deportes de Granada

I ja aquest vespre, cap a les 21 hores, el Barça de futbol sala ha gaudit del primer contacte amb l'escenari d'aquesta Copa d'Espanya, el Palacio de los Deportes de Granada, amb un entrenament previ. Abans de la sessió, l'equip ha fet un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut