Tot a punt per a la Copa!

Tot a punt per a la Copa!

Els de Jesús Velasco han dut a terme una sessió d'entrenament oberta als mitjans, en què han analitzat com arriben a la cita de Granada

La Copa d'Espanya està a punt d'aixecar el teló a Granada! Del 9 al 12 de febrer, el futbol sala estatal es vestirà de gala per rebre els vuit millors equips després de la primera volta de la Lliga. I el FC Barcelona és un d'ells. Aquest dijous, jugarà els quarts de final contra el Valdepeñas (19 horas). 

Abans de viatjar cap a la ciutat andalusa el proper dimecres, l'equip de Jesús Velasco ha dut a terme aquest dilluns una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva amb presència dels mitjans de comunicació. Allà ha parlat d'aquesta competició el míster, però també Dídac i Sergio Lozano. 

Velasco és conscient que al davant tenen una setmana molt especial, amb "segurament la competició més maca que hi ha, amb els vuit equips més forts de la Lliga". "Cada Copa és més disputada que l'anterior perquè cada vegada hi ha més nivell. Tots els partits són una aventura i, tot i que hi ha favorits, això no significa res. I això és molt maco". 

 

En aquest sentit també s'han expressat Dídac i Lozano. Per a Dídac, és "la festa del futbol sala, amb vuit aficions i una competició molt emocionant". Mentre que Lozano també ho ratifica: "A tothom ens agrada jugar la Copa. Hi ha les vuit aficions, jugant en quatre dies i en una mateixa ciutat. Això és molt especial. És una de les competicions més especials".

El Valdepeñas, primer rival

Aquest dijous, el Barça jugarà els quarts de final contra el Valdepeñas, un rival "que ens pot posar les coses molt difícils". "Serà a cara o creu, però sortirem a defensar els colors del Barça, que per a nosaltres és un honor. Si fem un gran partit, el més normal és que passem. Hem de ser conscients d'això i aquesta és la autoexigència que ens hem d'aplicar", ha comentat Velasco.

Dídac ha definitit el Valdepeñas com "un dels equips a tenir en compte, amb una gran experiència i una plantilla àmplia", mentre que Lozano s'ha referit a la importància de la seva afició: "Segurament sigui una de les millors d'Espanya i sabem que tothom estarà allà animant. Serà molt difícil". 

Amb les baixes de Dyego i Ferrao

El Barça afrontarà aquesta aventura amb les lesions de Dyego i Ferrao. Malgrat tot, Velasco creu que "cadascú haurà d'assumir la seva responsabilitat". "Dyego i Ferrao són dos jugadors que ho poden canviar tot, però tenim altres jugadors que es troben en un gran moment de forma i podran aportar molt. Arribem en una bona ratxa i la plantilla arriba amb confiança", ha comentat Velasco. 

Dídac, per la seva part, ha reconegut que "són baixes sensibles, però l'equip té caràcter guanyador per afrontar els moments de dificultat amb garanties". "La dinàmica que portem així ho reflecteix i arribem en bones condicions. A més, els joves que arriben des de sota ho fan amb força i ens estan ajudant molt. La sinergia que hi ha entre el filial i el primer equip és molt bona i fomenta el projecte que hi ha de Club", ha afirmat. 

El capità també ha parlat de les baixes, però n'és conscient que "per guanyar la Copa s'ha de patir". "Arribem en una bona dinàmica de resultats i de joc. Ens hem refet de l'eliminació de la Champions i ara estem bé". 

El retorn de Matheus

Les baixes de Dyego i Ferrao són la creu, però el retorn de Matheus és la cara. Aquest dilluns, ja ha format part de l'entrenament i entrarà en la convocatòria de la Copa d'Espanya. Per celebrar-lo, l'equip li ha dedicat un túnel. Igual que al debutant Mamadou Touré, que aquest dissabte va jugar en la victòria contra Ribera Navarra.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut