Ribera Navarra - Barça: El líder continua guanyant (1-3)

Ribera Navarra - Barça: El líder continua guanyant (1-3)

Els blaugranes s'han endut el triomf de Tudela gràcies als gols de Sergio González (2) i Sergio Lozano i, també, a les aturades de Dídac Plana

Abans de la Copa, el líder continua guanyant (1-3). A Tudela ha arribat la novena victòria seguida barcelonista en lliga. El Barça ha derrotat el Ribera Navarra (1-3) per encarar la Copa amb una dinàmica molt positiva. El doblet de Sergio González, la diana obrellaunes de Sergio Lozano i les constants aturades de Dídac Plana han construït un treballa triomf. 

El gol ha tardat a arribar al Ciudad de Tudela. Ara bé, ha tret el cap en diverses ocasions. Molt més del costat del FC Barcelona. Un elenc que, progressivament, s'ha apoderat de la superioritat del matx. Catela, Pito, Sergio González i Marcenio han sacsejat les estadístiques ofensives. Inalterables per les aturades d'un inspirat Marcão. Els tres pals barcelonistes també han estat ben protegits per la figura de Dídac

Bona conclusió de la primera part... 

Sergio Lozano ha estat l'únic jugador capaç de trencar la tendència aturadora dels porters. Quan la primera part semblava orfe de festivitats, ha arribat un potent xut del capità blaugrana. Abans d'aquest 0-1, aquest partit de lliga també ha tingut un altre capítol blaugrana exitós. El francès Mamadou Touré ha debutat amb el primer equip del Barça. 

IMG_3258

... que té continuïtat a la segona

L'estat de felicitat del final de la primera part ha continuat a la segona. Perquè, a la represa, Sergio González ha doblat la distància blaugrana. El màxim golejador barcelonista de la lliga s'ha apuntat el 16è gol després d'un contracop màgic de l'elenc de Jesús Velasco. Un conjunt que té un mur a la porteria. El 21 barcelonista ha estat un dels altres arguments per sostenir l'avantatge del Barça. Inclús, el porter s'ha atrevit a comparèixer en atac; fins a dues vegades en aquest matx. 

L'excel·lent entramat defensiu culer ha seguit amb l'atac de cinc de Ribera Navarra. Incapaç de treure rèdit de la superioritat ofensiva, que, a més, l'ha penalitzat. El golejador Sergio González ha escrit el 0-3, i ha ampliat el seu compte anotador a la lliga: 17 gols. Aquesta celebració barcelonista s'ha emmarcat en uns instants finals d'alts decibels al Ciudad de Tudela

La victòria no s'escapa

Amb el temps agonitzant, l'equip navarrès ha trobat el forat en la muralla de Dídac Plana. Petry, que s'havia topat amb el d'Arenys de Mar en un doble penal, ha posat l'1-3. Una diana local insuficient per evitar la 16a victòria del Barça en la Lliga. Així doncs, els de Jesús Velasco s'han endut un triomf treballat de Tudela per seguir al capdamunt de la classificació. Ara, la lliga deixa pas a la Copa que es disputa a partir de dijous a Granada. 

FITXA DEL PARTIT 

Ribera Navarra, 1
Barça, 3

Ribera Navarra: Marcão, David, Anás, Pintinho i Petry -cinc inicial- Carlos, Amin, Alberto Lahuerta, Bruno Petry i Uge
Barça: Dídac, Antonio, Lozano, Catela i Pito -cinc inicial- Ortiz, Puigvert, Mamadou Touré, Marcenio i Sergio González

Gols: 0-1, Sergio Lozano (min. 20); 0-2, Sergio González (min. 23); 0-3, Sergio González (min. 36); 1-3, Petry (min. 38)

Àrbitres: Faubell Zaldívar i Lázaro Angulo. Han amonestat amb targeta groga el local Pintinho (min. 14)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut