Últim test a Tudela abans de la Copa

Últim test a Tudela abans de la Copa

El Barça vol mantenir la dinàmica guanyadora per arribar amb confiança a la cita de Granada (dissabte, 20h, en directe BarçaTV i RFEFTV)

Després d’encadenar vuit victòries seguides a la lliga, el Barça de Velasco ha eixamplat la distància sobre els seus perseguidors Mallorca Palma Futsal i Jaén fins als 9 punts. La dinàmica de l’equip no pot ser més positiva i l’equip vol donar continuïtat a la ratxa amb un nou triomf a Tudela per arribar amb la màxima confiança a la Copa que es disputa a partir de dijous a Granada. 

Per al partit contra el Ribera Navarra (dissabte, 20h, BarçaTV i RFEFTV), Velasco té les baixes ja conegudes de Ferrao, Dyego i Matheus, mentre que André Coelho tampoc viatjarà per precaució perquè arrossega un cop al peu esquerre de l’últim partit contra el Levante.

Feixas i Antonio, prudents

“La lliga està molt igualada i Tudela és una pista especialment complicada perquè el públic sempre pressiona molt i perquè el rival té un gran entrenador -Diego Ríos- i dos dels màxims golejadors de la categoria -en referència als ales Terry i Carlos Bartolomé. Sabem que serà molt complicat i que el partit exigeix que hi posem els cinc sentits sense pensar encara en la Copa”, adverteix Miquel Feixas.

“Com va dir el míster no hem de deixar que la ratxa de victòries ens encegui i hem de veure que encara tenim molt marge de millora, sobretot en defensa. L’equip ofensivament té molts recursos i si som capaços de ser més sòlids al darrera tenim moltes opcions d’assolir els objectius que ens hem marcat”, avisa Antonio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut