Toca reaccionar contra el Betis

Toca reaccionar contra el Betis

L’equip ha de demostrar que té capacitat per sobreposar-se a l’eliminació europea i a les baixes de Ferrao, Pito i Antonio per continuar líder (ds, 20h, BarçaTV i Esport)

Ho va dir Dídac Plana dilluns passat i ho ha remarcat el màxim responsable esportiu, Jordi Torras: “ara toca treure l’orgull, fer una passa endavant com a equip, estar més units que mai i mirar cap endavant perquè queden 4 títols en joc i aspirem a guanyar-los”. Torras ha estat contundent: “quedar fora d’Europa és un cop molt fort i assumim que hem comès errors que no es poden repetir si volem complir amb l’obligació de tornar a jugar la Champions l’any vinent”, diu convençut del potencial de la plantilla tot i la lesions i la baixa de llarga durada de Ferrao. 

L’objectiu immediat passa per passar pàgina el més ràpidament possible del cop moral que suposa l’eliminació europea i les lesions de Ferrao, Pito i Antonio, sobretot la de l’actual millor jugador del món que s’estarà entre tres i quatre mesos de baixa. Velasco ha fet una convocatòria de 12 jugadors per al partit contra el Betis d’aquest dissabte (20h, BarçaTV i Esport3), amb la novetat del jugador del jugador del filial Puigvert, que ja va debutar la temporada passada.

El Betis, un visitant perillós

El conjunt andalús és onzè a la classificació amb 12 punts en 10 partits, a un sol punt dels llocs que donen accés a la Copa. L’equip que ara dirigeix Bruno Garcia, però, destaca especialment com a visitant amb un balanç d’una sola derrota en cinc partits fora de casa i dues victòries sonades a Cartagena i a Torrejón.

“La clau està en nosaltres mateixos i ser més regulars del que hem sigut fins ara”, diu Adolfo. “El passat ja és passat i ja no podem arreglar el que ha passat a la Champions, el que toca és ser autocrítics i fer una passa endavant tots a nivell individual i també com a equip per sortir d’aquest moment difícil”, explica Adolfo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut