“És clar que podem classificar-nos!”

“És clar que podem classificar-nos!”

Carlos Ortiz recorda que l’equip continua depenent d’ell mateix per obtenir el bitllet per a la Final Four

El Barça es jugarà l’accés a la Final Four contra el Pula en l’última jornada de la Ronda Elit (dss, 20:30h, en directe BarçaTV i Esport3), amb un ull posat també en el partit que jugaran tres hores abans l’Anderlecht i el Galati.

Després de l’empat contra els belgues, el Barça necessita guanyar al Pula i acabar amb un average general millor que el de l’Anderlecht per passar de ronda. Ara el Barça té un +4 i l’Anderlecht un +1. El gran avantatge per als de Velasco és que jugaran després que el seu rival i sabran exactament quants gols han de marcar per a classificar-se.

Les opcions de classificació

Per a classificar-se, el Barça ha de guanyar. És cert que també li valdria l’empat si empatés l’Anderlecht, però ara mateix es fa difícil pensar que el Galati pot puntuar contra el campió belga per la diferència de potencial existent entre els dos equips. 

Els de Velasco tindran el bitllet assegurat per a la Final Four sempre que la diferència de gols entre el triomf de l’Anderlecht i el del Barça sigui de, com a màxim, 2 gols a favor dels belgues.

Si l’Anderlecht guanya al Galati amb una diferència de 3 gols respecte al triomf del Barça contra el Pula, caldrà veure quin  dels dos equips -Anderlecht i Barça- ha marcat més gols a favor en total. I si els dos equips empaten a diferència de gols i també en gols a favor, es classificarà l’equip que hagi vist menys targetes (ara mateix seria el Barça).

El Barça quedaria eliminat en els següents casos: sempre que l’Anderlecht fes millor resultat que el Barça; o si l’Anderlecht guanya per una diferència de 4 o més gols respecte el triomf del Barça contra el Pula.

Ortiz, positiu

“Ahir érem molt pessimistes per com vam deixar escapar el partit, però avui ha tornat a sortir el sol, depenem de nosaltres mateixos i sabem que si algun equip és capaç d’aconseguir-ho som nosaltres. Si l’Anderlecht goleja al Pula está clar que serà més difícil, però hem d’intentar aprofitar l’avantatge de jugar després d’ells i anar a totes”, avisa el tanca. 

L’equip s’ha entrenat aquest divendres a primera hora de la tarda amb tots els jugadors disponibles, inclòs Lozano que va tenir bones sensacions als isquios en el partit contra l’Anderlecht.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut