Tornen a marxar 9 jugadors amb les seleccions

Tornen a marxar 9 jugadors amb les seleccions

Lozano, Adolfo, Dídac, Antonio i Coelho tenen partits oficials de classificació per al Mundial, mentre que Ferrao, Dyego, Marcenio i Matheus es desplacen al Brasil per compromisos amistosos

Dues setmanes després de l’última aturada per la disputa de la Finalissima i els amistosos del Brasil al Japó, el Barça torna a perdre a 9 internacionals per convocatòries de seleccions.

Així, el bon inici de lliga de l’equip, que és líder i suma 3 victòries en 3 partits disputats, es veu interromput per una nova aturada en la competició. 

Els convocats i els partits

Quatre jugadors -Lozano, Adolfo, Dídac i Antonio- marxen amb la selecció espanyola, que disputa dos partits com a local. Divendres que ve dia 7 d’octubre, amistós a Tomelloso contra Finlàndia (20:30h). I dimarts dia 11 d’octubre, partit oficial de classificació per al Mundial contra Moldàvia (20:30h). 

El portuguès André Coelho, que comença la defensa del títol, disputarà dos partits oficials de classificació per al Mundial: Potugal-Bielorrússia (dj 6/10, 21h); i Lituània-Portugal (dt 11/10, 18h)

I per últim el Brasil, amb Ferrao,Dyego, Marcenio i Matheus, jugarà com a local dos amistosos contra la selecció del Marroc. Dyego torna amb la canarinha, mentre que Pito causa baixa per les molèsties que arrossega al peu esquerre.

Només 5 jugadors a Barcelona

A més del ja mencionat Pito, només queden a disposició de Velasco a Barcelona quatre jugadors més: Feixas, Sergio González, Catela i Ortiz. El tècnic de Toledo ha preparat sessions de treball conjuntes amb el Barça Atlètic per seguir la dinàmica d’entrenaments amb normalitat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut