Duel d’equips en dinàmiques positives

Duel d’equips en dinàmiques positives

Lozano torna a la convocatòria, Pito serà baixa per molèsties al peu esquerre i Velasco dona descans a André Coelho de cara a la visita a la pista del Llevant (ds., 12.15 h, BarçaTV, Esport3 i LaLigaSportsTV)

En el partit més atractiu de la tercera jornada de la Primera Divisió de futbol sala s’enfronten el Llevant i el Barça, els dos únics equips que compten els seus partits per victòries. El Llevant ha superat el Valdepeñas (3-0) i el Noia (2-3), mentre que el Barça ha sumat sis punts de sis possibles contra l'Industrias Santa Coloma (5-6) i contra el Còrdova (6-4).

El Llevant, que continua comptant amb els exblauganes Roger, Tolrà i Rafa Usín entre els seus jugadors més destacats, ha apostat per la figura de Sergio Mullor aquesta temporada a la banqueta, ex de l’ACCS francès.

Baixa de Pito i descans per a Coelho

Després del partit a València hi tornarà a haver aturada per partits de seleccions. És per a aquest motiu que Velasco opta per fer rotacions i no sobrecarregar de minuts els jugadors internacionals. Contra el Còrdova van descansar Lozano i Pito, i aquesta setmana ho farà André Coelho. L’única novetat a la convocatòria és l’entrada de Lozano. Pito torna a quedar fora, aquesta vegada per unes molèsties al peu esquerre que també li impediran viatjar amb la selecció del Brasil.

Dídac: “Ho haurem de donar tot”

El porter del Barça té clar el nivell de dificultat del partit a la pista del Llevant. “És un rival que sempre ens ha exigit molt, i més a casa seva. Es troben en plena dinàmica positiva i ho haurem de donar tot, si volem sumar els tres punts”, avisa Dídac Plana.

En la mateixa línia s’expressa Marcenio. “A diferència de la setmana passada, aquesta vegada hem tingut el temps necessari per preparar bé el partit tots junts i hem d’afrontar la visita a la pista del Llevant amb mentalitat guanyadora per seguir líders”, diu Marcenio.

El Llevant-Barça es disputarà dissabte a les 12.15 h i s’oferirà en directe per BarçaTV, Esport3 i LaLigaSportsTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut