Preparant el duel de líders contra el Llevant

Preparant el duel de líders contra el Llevant

Dissabte que ve s’enfronten a València els dos únics equips que han sumat els sis punts en joc (dss, 12.5 h, BarçaTV, Esport3 i LaLigaSportsTV)

Barça i Llevant van protagonitzar la final de la Lliga d’ara fa dues temporades que es va resoldre en una dramàtica tanda de penals. Els dos equips es van veure les cares la temporada passada a la primera ronda de la Champions i ara es retroben en un duel de la màxima amb un nou inquilí a la banqueta del Llevant: Sergio Mullor, que la temporada passada va entrenar l’ACCS francès.

Amb Mullor a la banqueta, el Llevant ha començat la temporada amb dues victòries contra el Valdepeñas (3-0) i el Noia (2-3) i comparteix liderat de la Lliga amb el Barça. L’equip s’ha renovat amb jugadors com Jamur, Miranda, Peléh i Antoniazzi; manté la columna vertebral amb els exblaugranes Torà, Roger i Usín; i ha perdut primeres espases com Maxi Rescia, Rivillos, Araça i Gallo.

Setmana neta per preparar el partit

Després de tenir només un dia per preparar l’enfrontament contra el Còrdova, aquesta setmana Velasco ha disposat de cinc sessions completes per treballar amb l’equip. Lozano, que va ser baixa divendres juntament amb Pito per rotacions, s’ha entrenat amb normalitat i jugarà. En canvi, el pivot brasiler arrossega unes molèsties al peu esquerre i serà baixa per precaució per segon partit consecutiu.

“Es nota molt quan podem treballar junts, perquè el sistema de Velasco requereix que estiguem tots molt coordinats i això passa per veure’ns les cares dia a dia i que puguem treballar els moviments durant les sessions d’entrenament”, explica Dídac. “L’objectiu és ser un equip compacte i està costant arribar al nivell que volem, perquè el calendari no ens permet entrenar plegats per les aturades de seleccions”, admet el porter d’Arenys.

“És cert que els internacionals arrosseguem cert cansament físic i també mental dels partits i els viatges amb la selecció i per això és un avantatge que aquesta setmana haguem pogut treballar de manera més pausada”, admet Marcenio, que posa de relleu la mentalitat guanyadora de l’equip. “Ens hi juguem el liderat i estem preparats per donar la talla, la dinàmica és positiva i hem d’aprofitar la inèrcia guanyadora per seguir sumant victòries”, diu Marcenio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut