L’espectacle com a filosofia de joc

L’espectacle com a filosofia de joc

L’equip ha marcat 17 gols i n’ha encaixat 13 en les últimes tres victòries i Velasco admet que “hem d’intentar concedir menys, però el risc forma part de la nostra manera de jugar”

Superades la Copa Catalunya i les dues primeres jornades de Lliga ja es poden treure les primeres conclusions sobre el rendiment de l’equip.

Aspectes positius

Dels aspectes positius, cal remarcar que l’equip ha guanyat tots els partits oficials disputats fins ara, es va endur la Copa Catalunya i suma 6 punts sobre 6 possibles a la Lliga. 

Més coses positives: el bon rendiment dels nous fitxatges: Sergio, Catela i Antonio, aporten aire fresc i ambició a un equip que s’ha renovat per continuar guanyant. Els tres han aterrat amb bon peu al grup, tant al vestidor com a la pista, i la seva aportació suma des del primer dia.

I finalment, cal destacar el partidàs de Feixas contra el Córdoba Patrimonio i l’estat de gràcia de Dyego Zuffo, a més de constatar que Ferrao segueix conservant intacte el seu insitint golejador, tot i el mes de baixa per lesió.

Massa gols encaixats

Si hi ha un aspecte en el qual l’equip té marge de millora és el defensiu. “Ens arriben massa i concedim més del que toca en defensa”, avisava Sergio González després del triomf contra el Còrdova. 

Les xifres són irrefutables. En els dos derbis contra l'Industrias i el triomf contra el Còrdova l’equip ha fet 17 gols, però n’ha encaixat 13. Dissabte passat Feixas va ser un dels jugadors més destacats de l’equip, tot i encaixar 4 gols i el rival va tenir més ocasions de gol de les que serien desitjables. Un aspecte a millorar però que, a aquestes altures de la competició, no preocupa gaire al tècnic Jesús Velasco.

La filosofia del tècnic

“Els tres partits oficials que hem disputat fins ara han estat tots tres grans partits, espectaculars i molt atractius per als aficionats. Sí que és cert que hem comès més errades de les que tocaria i ens han costat gols, però això és normal perquè arrisquem més també. Ara toca treballar per minimitzar aquestes errades i concedir menys als rivals. Però no em preocupa, perquè l’actitud de l’equip és immillorable. En la meva manera de veure el futbol sala, és un joc obert en què els dos equips crearan ocasions i per això tenim també dos porters extraordinaris. Ja assumim que el rival ens finalitzarà, però també sabem que nosaltres finalitzarem. I aquí és on els nostres atacants i els nostres porters han de marcar les diferències”, diu Velasco.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut