Sergio González, Catela i Antonio, presentats

Sergio González, Catela i Antonio, presentats

Els tres nous fitxatges del Barça de futbol sala han comparegut davant els mitjans de comunicació amb el directiu responsable de la secció, Aureli Mas

Aquesta setmana comença la Lliga de futbol sala. I després de la pretemporada, els amistosos i la disputa de la Copa Catalunya, ha estat el torn de presentar oficialment els nous fitxatges de la secció. Es tracta de Sergio González, Antonio Pérez i Juanjo Catela, que ja fa un mes que competeixen amb la resta dels seus companys. 

 

Tots tres han estat presents a la sala de premsa del Palau Blaugrana, acompanyats pel directiu responsable de la secció, Aureli Mas, que ha comentat que “tots tres venen a consolidar el pla estratègic, que és rejovenir l’equip, incorporar talent i enfortir el grup”. “La temporada passada va ser històrica. Els reptes són seguir guanyant i fer un millor futbol sala”, ha comentat en la presentació.

Amb ganes de començar

Juanjo Catela va arribar al Barça l’hivern passat, però per problemes burocràtics no va poder debutar. D’aquesta manera, el gadità està jugant els seus primers partits com a culer. “No ha estat fàcil. Et truca el Barça i és l’únic que vols. El vestidor em va acollir molt bé, però viure-ho des de fora ha estat dur. Mentalment m’ha costat, però ara ja ha passat i tinc moltes ganes de competir”, ha assegurat, a banda d’afegir: “Aquests mesos m’han servit per adaptar-me al grup i conèixer els aspectes tècnics del míster. Ara només em queda agafar el to competitiu. Encara em queda una mica per arribar al meu millor nivell, però vaig millorant dia a dia”, ha sentenciat. 

Per la seva banda, Antonio també ha parlat del seu creixement. Jugador jove i amb un gran recorregut, va decidir marxar del seu Jaén per venir al Barça. “És tot un orgull ser aquí. Fa un mes que soc aquí i, a poc a poc, vaig coneixent la dimensió de tot plegat. Tinc moltes ganes d’aportar el meu granet de sorra i ajudar en tot el que pugui. Sempre és difícil sortir de casa, però tothom m’ho està posant molt fàcil. Així que només em centro a competir”, ha declarat.  

Quant als seus referents, Antonio ho té clar: “Lozano i Ortiz són els meus referents. M’han acollit molt bé dins del vestidor i estic encantant amb ells. M’estan ajudant moltíssim”. 

El retorn a casa

Qui tenia ganes de tornar era Sergio González. Format al planter culer, va sortir per créixer. Però ara ha pogut tornar a casa i s’ha mostrat molt feliç: “He hagut de treballar molt a fora, he anat a fer la mili, com diem al vestidor, però ara he pogut tornar i ho donaré tot per aquest escut”. 

“Viure fora d’aquest club, que et protegeix, et fa créixer molt. Ara soc un jugador més polivalent i competitiu”, ha sentenciat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut