Cerdanyola - Barça: Classificats per a la final de la Copa Catalunya (1-9)

Cerdanyola - Barça: Classificats per a la final de la Copa Catalunya (1-9)

Les ganes blaugranes per guanyar el torneig continuen intactes després de golejar el conjunt verd en un partit de domini culer

Amb pas ferm cap a la final de la Copa Catalunya per mantenir la ganes intactes d'aquest trofeu català. El Barça s'ha desfet del Cerdanyola amb superioritat: 1-9. Matheus (2), Catela (2), Pito, Ortiz, Dyego, Antonio i Coelho han estat els autors dels gols barcelonistes en una semifinal a Martorell de clar color blaugrana. D'aquesta manera, el Barça s'enfrontarà a la final d'aquest diumenge 4 de setembre (18.15 hores) a l'Industrias Santa Coloma. 

Un inici elèctric ha deixat pas al discurs barcelonista. Miquel Feixas ha començat el repertori blaugrana al Municipal de Martorell amb tres aturades que han dinamitat els gols dels de Jesús Velasco. Amb la batuta del partit en tot moment, el Barça ha golejat amb cinc autors diferents en la primera part, que ha repartit l'alegria realitzadora blaugrana. 

Superioritat culer... 

Matheus, que només ha necessitat l'ajuda de Pito amb una paret magistral, ha obert l'electrònic amb una jugada ple de quirats. El 10 ha copsat més focus en el 0-2 després de desviar amb l'esperó un xut d'Ortiz. I és que els assistents han agafat el relleu anotador. Perquè en el 0-3 el tanca madrileny s'ha apuntat l'autoria quan el conjunt verd havia apostat per la figura del porter jugador. El 0-4 ha estat obra d'un atent Dyego. Per tancar el festival realitzador en el primer període, Antonio ha escrit el 0-5.

... fins al final 

A la represa, l'equip del Vallès Occidental ha sortit decidit a tallar el domini barcelonista. Un objectiu vist amb el porter jugador que s'ha vist truncat ràpidament amb el 0-6 de Catela només començar la segona meitat. Un període on l'embranzida atacant del conjunt verd ha quedat en no res per la intensitat defensiva blaugrana i els reflexos de Miquel Feixas, poc exigit, però sempre concentrat per evitar la celebració rival. 

Semblava que en aquesta final només el Barça seria  capaç de cantar el triomf. Però després que, de nou, fent gala de la seva qualitat, Matheus engrandís la golejada amb el 0-7, ha arribat l'1-7 de Jan Torras. Una eufòria efímera del Cerdanyola, que ha vist com Coelho ha dibuixat l'1-8. Un electrònic que s'ha aturat amb l'1-9 i el doblet de Catela

Així doncs, aquesta victòria ha permès al Barça jugar la final de la Copa Catalunya el diumenge 4 de setembre a les 18.15 h contra l'Industrias. Les ganes de la Copa Catalunya segueixen intactes. 

FITXA DEL PARTIT 

Cerdanyola, 1
Barça, 9

Cerdanyola: Ramon, Busi, Amores, Corvo i Albadalejo -cinc inicial- Pol Carmona, Ricardinho, Álex López, Batllori, Alonso, Jan Torras, Javier García i Puig
Barça: Feixas, Coelho, Dyego, Adolfo i Catela -cinc inicial- Lluch, Marcenio, Sergio Lozano, Matheus, Pito, Ortiz, Sergio González i Antonio

Gols: 0-1, Matheus (min 5); 0-2, Pito (min 8), 0-3 Ortiz (min 11); 0-4, Dyego (min. 12); 0-5, Antonio (min 16); 0-6, Catela (min 21); 0-7, Matheus (min 30); 1-7, Jan Torras (min 34); 1-8, Coelho (min 35); 1-9, Catela (38)

Àrbitres: Javier García i Víctor Pasamontes. Han amonestat amb targeta groga els jugadors del Cerdanyola Sergi Amores (min 12) i Ricardinho (min 17)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut