S’alça el teló de la Copa Catalunya

S’alça el teló de la Copa Catalunya

El directiu Aureli Mas i el capità Sergio Lozano participen en la presentació de la competició que es disputarà a Martorell amb l’equip amfitrió, l'Industrias Santa Coloma, el Cerdanyola i el Barça com a aspirants al títol

La seu de l'FCF ha reunit els quatre capitans dels equips que participen a la Copa Catalunya. Són Sergio Lozano (Barça), David Álvarez (Industrias Santa Coloma), Marc Mármol (Sala 5 Martorell) i Javier García (Cerdanyola del Vallès). A l’acte també hi ha assistit el directiu Aureli Mas com a representant institucional del Club, juntament amb el coordinador esportiu Jordi Torras.

La seu de la competició serà el pavelló Municipal de Martorell amb el calendari següent: semifinals Sala 5 Martorell-Industrias Santa Coloma (ds, 11 h, en directe Esport3); i Cerdanyola del Vallès-Barça  (ds, 13.30 h, en directe BarçaTV i Esport3). Els dos guanyadors de la semifinal s’enfrontaran en la gran final de diumenge a les 18.15 h, que també es podrà seguir en directe per televisió.

El Barça, compromès

“És una gran notícia que es torni a jugar la Copa Catalunya després de dues edicions sense disputar-se”, reconeix el directiu Aureli Mas, que ho argumenta. “És un torneig indispensable que posa en valor el gran talent que hi ha al futbol sala català i una oportunitat única per als clubs més modestos de disputar un títol de tu a a tu amb el Barça i l'Industrias Santa Coloma”, diu el directiu blaugrana. Aureli Mas també és ambiciós amb els objectius de la temporada: "La nostra exigència és la d'intentar tornar a guanyar-ho tot i repetir els èxits de la temporada passada".

“Per nosaltres ja s’ha acabat la pretemporada”, explica Sergio Lozano. “Tenim l’espineta clavada d’haver perdut l’última edició que es va jugar el 2019 a Sabadell i també sabem la motivació que tindrà el Cerdanyola per guanyar-nos”, adverteix Lozano. “Per tot plegat, afrontem la Copa Catalunya amb la màxima seriositat i el respecte que mereix la competició, i també amb la il·lusió de sumar el primer títol de la temporada”, explica el capità del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut