El gran gest cap al 'capità' Esquerdinha

El gran gest cap al 'capità' Esquerdinha

Sergio Lozano va deixar que el brasiler aixequés el trofeu de campions de la lliga, el dia que s'acomiadava del futbol sala

El Barça de futbol sala va tancar a Palma una temporada excel·lent. I és que la consecució de la lliga va ser el colofó perfecte d'un curs amb pòquer de Champions, lliga, Supercopa i Copa d'Espanya. Un darrer enfrontament (2-4) i una festa de celebració que també va servir per acomiadar Leandro Esquerdinha amb tots els honors.

El brasiler, que va disputar el seu darrer partit com a professional amb 36 anys, va ser l'encarregat d'anar a buscar el trofeu i d'aixecar-lo ben amunt al pavelló de Son Moix.

El capità Sergio Lozano va decidir tenir un gest cap al seu company i amic i cedir-li aquest honor, juntament amb el braçalet.

D'aquesta manera, Esquerdinha va poder celebrar d'una forma molt especial el seu quinzè títol com a jugador del Barça. Perquè va arribar al Barça al juliol del 2017 i, des de llavors, ha guanyat dues Champions, tres lligues, 3 Copes d’Espanya, 3 Copes del Rei, 2 Supercopes i 2 Copes Catalunya. Un palmarès excel·lent d'un futbolista excel·lent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut