Competitivitat, sang freda, lucidesa i cames

Competitivitat, sang freda, lucidesa i cames

Velasco dona les claus per intentar aprofitar el primer match-ball per ser campions de lliga a Palma (ds, 20:45h, BarçaTV i Gol)

El Barça jugarà aquest dissabte a Palma el seu partit oficial número 50 d’aquesta temporada (ds, 20:45h, BarçaTV i Gol). I jugadors i cos tècnic no volen arribar al desempat i al partit 51 de la temporada perquè, a aquestes alçades de la competició, el dipòsit de gasolina ja va molt just. Per als uns i per als altres, cert, però només el Barça té match-ball per sentenciar la lliga i l’equip s’ha conjurat per no deixar escapar l’oportunitat.

L’expedició blaugrana va viatjar aquest divendres a Palma amb la baixa d’última hora a l’expedició de Bernat Povill, positiu de covid. Serà l’única absència. Mentre que Palma Futsal té tocats a Barrón i a Nunes.

Les claus de Velasco

El tècnic ho té clar: “Competitivitat, sang freda, lucidesa i cames”. “Per al Palma Futsal serà el partit més important de la seva història, però nosaltres sempre hem respost bé en situacions de màxima pressió”, diu el tècnic.

Ortiz i Ferrao, mentalitzats

Carlos Ortiz adverteix de la dificultat del partit a Palma. “Ells han convertit Son Moix en un fortí i a casa són molt forts com ja s’ha demostrat als quarts i a les semifinals, però la nostra intenció és aprofitar l’avantatge que tenim i tancar la final allà”, diu Ortiz.

 

“En partits així el més important és competir bé, i més contra un equip que és molt disciplinat tàcticament i defensen molt bé. Esperem un partit molt dur i hem d’intentar tenir la pilota nosaltres i controlar el joc”, avisa Ferrao, que somia amb el pòquer de títols. “Seria un colofó perfecte a una temporada de somni, però encara no està fet i segur que ens faran suar tinta si volem aixecar la lliga”, diu Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut