Jimbee Cartagena - Barça: Bon triomf i play-offs definits (3-5)

Jimbee Cartagena - Barça: Bon triomf i play-offs definits (3-5)

Els culers tanquen la Lliga Regular amb una nova victòria i s'enfrontaran dimecres a ElPozo en l'anada dels quarts de final del play-off

Bona victòria blaugrana per tancar la Lliga Regular. Els culers, amb la primera posició ja assegurada, han superat al Cartagena (3-5) en la darrera jornada i, després dels resultats de la resta de partits, ja coneixen rival per als quarts de final del play-off: ElPozo. L'anada serà el dimecres 8 de juny a Múrcia, i la tornada al Palau Blaugrana el dissabte 11.

La resta d'encreuaments són els següents: Valdepeñas - Cartagena (contra el qual jugarien els culers en una hipotètica semifinal, en el cas de superar ElPozo), i per l'altre cantó del quadre estan Inter - Jaén i Palma - Ribera Navarra. Cal recordar que no hi ha penals, i en cas d'empat, passaria de ronda l'equip millor classificat. 

 

Inici demolidor

El matx ha començat de manera fulgurant, i és que als sis minuts de joc, el Barça ja guanyava 0-3: Ferrao obria la llauna (0-1, min. 2), aconseguint el seu 24è gol a la Lliga per situar-se com a màxim golejador del campionat, i tot seguit Víctor Pérez duplicava l'avantatge (0-2, min. 5). Només un minut després, Bernat Povill culminava el gran inici barcelonista amb el tercer (0-3, min. 6).

Després d'aquest inici espectacular, amb màxima efectivitat visitant, Velasco ha fet jugar a tots els convocats, inclòs el jove porter Àlex Lluch, que ha completat una gran primera meitat sota pals.  

Ja a la segona meitat, el conjunt local ha retallat distàncies mitjançant Solano (1-3, min. 23) i ha apretat atacant de cinc, però els blaugrana han resistit a la perfecció amb un gran Dídac i a més, han tornat a augmentar diferències, aquest cop amb una diana d'Ortiz (1-4, min. 28).

Reacció local

El matx semblava encarrilat, però dos gols gairebé consecutius del Cartagena han donat emoció als instants finals. Els gols de Bebe (2-4, min. 30) i Motta (3-4, min. 33), deixaven tot per decidir, i tot i l'intent d'empatar dels locals, el Barça ha acabat sentenciant el matx amb un gol de Povill al darrer sospir (3-5, min. 40).

Finalment, victòria blaugrana per tancar de la millor manera la Lliga Regular i afrontar l'anada del play-off del proper dimecres davant ElPozo a Múrcia. Som-hi!

Fitxa tècnica:

Jimbee Cartagena, 3
Barça, 5

Jimbee Cartagena: Chemi, Bebe, Mellado, Marinovic, Solano -cinc inicial-. Simi Saiotti, Jesús, Motta, Lucao, Fernando.
Barça: Dídac, Ortiz, Ortas, Matheus, Ferrao -cinc inicial-. André Coelho, Esquerdinha, Víctor Pérez, Àlex Lluch, Povill, Dani Fernández.
Gols: 0-1, Ferrao (min. 2); 0-2, Víctor Pérez (min. 5); 0-3, Povill (min. 6); 1-3, Solano (min. 23); 1-4, Ortiz (min. 28); 2-4, Bebe (min. 30); 3-4, Motta (min. 33); 3-5, Povill (min. 40).
Àrbitres: Aitor Felipe i David Urdánoz. Groga a Fernando per part local i Povill i Ferrao per part visitant.
Foto: Jimbee Cartagena 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut