Tres punts vitals per apropar-se a l’objectiu

Tres punts vitals per apropar-se a l’objectiu

El Barça rep el Llevant al Palau amb sis punts de renda sobre els perseguidors Inter i Cartagena a quatre jornades pel final de la lliga (dv, 21h, BarçaTV, Esport3 i Gol)

Recta final de la lliga regular i el Barça necessita sumar vuit dels dotze punts en joc per aconseguir matemàticament l’objectiu sense mirar la resta de resultats. Per això és tan important assegurar el triomf aquest divendres al Palau contra el Llevant, el finalista de la temporada passada i que lluita per entrar al play-off. El partit també comptarà amb l’al·licient afegit de l’oferiment del títol de Champions a l’afició i la presentació dels equips de la base abans que la pilota comenci a rodar a partir de les 21h (BarçaTV, Esport3 i Gol)

Quatre baixes de pes

Per a aquest partit el Barça torna a tenir baixes importants. No hi seran per lesió ni Ortiz, ni Coelho ni Esquerdinha; mentre que Ferrao és al Brasil amb permís del Club per resoldre temes personals i tampoc podrà jugar. Així les coses, Velasco només disposa de 9 jugadors del primer equip i comptarà amb els jugadors del filial Víctor Pérez i Carrasco i el juvenil Marc Puigvert per completar la convocatòria.

Lozano en vol més

“És cert que la Champions era l’objectiu principal de la temporada, però no en tenim prou i anem a per la lliga. Volem completar el pòquer de títols i arrodonir una temporada històrica”, diu el capità Sergio Lozano, que remarca la importància del partit contra el Llevant. “Els dos ens hi juguem molt perquè nosaltres volem ser primers i a ells només els serveix la victòria per entrar al play-off, últimament al Palau ens està costant més del compte i toca tornar a oferir la nostra millor versió perquè guanyar els 3 punts ens aproparia molt a l’objectiu”, diu Lozano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut