La festa del Futsal pels 50 anys del Palau, el proper 28 de maig

La festa del Futsal pels 50 anys del Palau, el proper 28 de maig

Serà un homenatge a totes les plantilles de la història de la secció i coincidirà amb el Barça-Valdepeñas de la penúltima jornada de la lliga regular

El Futsal també tindrà la seva festa al Palau i serà sonada. Serà el proper dissabte 28 de maig, coincidint amb el Barça-Valdepeñas que es disputarà a les 19h. Les activitats començaran a les 17:30h de la tarda, amb una signatura d’autògrafs a la Barça Store per part d’alguns dels integrants de la plantilla que va guanyar la primera Copa d’Europa ara fa 10 anys. A l’exterior del Palau hi haurà animació i atraccions com un futbolí humà gegant o un xutòmetre per fer més amena l’estona prèvia al partit.

Tots els actes previstos

Just abans de començar el Barça-Valdepeñas tindrà lloc una presentació especial de la plantilla actual que acaba de guanyar la quarta Champions de la història acompanyada d’actuacions sorpresa. També hi haurà batucades, freestyle i regals per a tothom amb una espectacular posada en escena amb el Palau com a protagonista. 

La festa continuarà durant el partit amb coreografies i música aprofitant els temps morts i arribarà al seu punt culminant a la mitja part,  quan es retrà un homenatge a pista a totes les plantilles històriques representades pels seus capitans. També hi serà Paco Sedano, l’única samarreta retirada fins ara del Barça de futbol sala. Serà una celebració molt especial, no te la pots perdre!

Entrades gratuïtes per a socis

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden adquirir des de ja una entrada gratuïta per a aquest partit a través del web del Club o de manera presencial a les taquilles del Palau Blaugrana, amb horari de 9.30 a 17.30 h, fins al mateix dissabte 28 de maig o fins a esgotar les localitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut