Canvi de xip i a per la lliga

Canvi de xip i a per la lliga

El Barça visita la pista del Còrdova a falta de cinc jornades pel final de la fase regular amb l’objectiu d’aprofitar l’impuls de la Champions i assegurar el liderat (dg, 13h, BarçaTV i Gol)

Còrdova, Llevant, Aspil, Valdepeñas i Cartagena. Aquests són els cinc partits que li queden al Barça per acabar la fase regular i els de Velasco afronten la recta final amb sis punts d’avantatge sobre Cartagena i vuit sobre Inter. El primer objectiu és assegurar aquesta primera posició de la fase regular per afrontar els play-off de quarts i semifinals amb el partit de tornada al Palau, i la hipotètica final amb avantatge de pista.

El rival, el Còrdova, vol apurar les seves opcions de jugar el play-off i somia amb eixugar els quatre punts que li treu el Jaén ara mateix, amb la tranquil·litat d’haver assegurat ja la permanència. Per a aquest partit, Velasco no podrà comptar ni amb Coelho, que arrossega un esguinç al tormell, ni amb Esquerdinha. En canvi, entra a la convocatòria per primera vegada el juvenil Marc Puigvert. Els jugadors del filial tampoc estan disponibles perquè marxen al Brasil aquest mateix diumenge per disputar el mundial sub 21.

Adolfo i Povill, concentrats

“Ha sigut una setmana meravellosa però ara ja toca canviar el xip perquè també volem guanyar la lliga i tindrem moltes més opcions si aconseguim guanyar a Còrdova i acabar primers la lliga regular, s’ha demostrat que si juguem concentrats al 100% som un equip molt difícil de guanyar i hem de seguir en aquesta línia”, explica Adolfo.

“El Còrdova és un equip que juga molt bé a la contra i la clau serà minimitzar els errors per evitar que ells tinguin opcions de sorprendre’ns”, assegurava Bernat Povill a la prèvia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut