Laporta felicita l’equip per la Champions de Riga

Laporta felicita l’equip per la Champions de Riga

El president va destacar la comunió de la plantilla amb l’afició en la celebració de la Champions

La plantilla del Barça de futbol sala va celebrar la Champions amb un sopar a Gavà amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste i el directiu Aureli Mas, responsable de la secció.

 

Abans de sopar, parlaments del president Laporta, el directiu Aureli Mas, el tècnic Jesús Velasco i el capità Sergio Lozano. Més enllà del títol, Laporta va destacar “la manera” com l’equip va aconseguir guanyar la Champions “amb una demostració de caràcter per remuntar la semifinal contra Benfica i una final perfecta contra Sporting”. I també va posar en valor “la comunió de l’equip amb l’afició durant la celebració del títol”. En última instància, el president va instar l’equip “a guanyar la lliga i completar un pòquer que seria magnífic”.

Reconeixement per a Sergio Lozano

La plantilla va obsequiar a Lozano amb una samarreta emmarcada per commemorar els 300 gols amb el Barça. “A la celebració de la lliga de la temporada passada li vam prometre al president que guanyaríem la Champions, i estem molt orgullosos d’haver pogut complir amb la nostra paraula”, va dir el capità.

FSBiJ7VXMAE6tK4

També van parlar el directiu Aureli Mas, que va destacar “la unió i la categoria humana del grup” i el tècnic Jesús Velasco, que va demanar “ambició” al grup per seguir guanyant. 

La festa es va acabar amb una fotografia de grup amb la plantilla, la directiva, els executius Xavier Budó i Xavier O’Callaghan, el coordinador esportiu Jordi Torras i tot l’staff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut