Jesús Velasco renova amb el Barça fins al 2024

Jesús Velasco renova amb el Barça fins al 2024

El tècnic, que tenia contracte fins al juny del 2023, amplia per una temporada més el seu compromís amb el Club

L’entrenador del Barça de futbol sala, Jesús Velasco, ha renovat amb el Club fins al 30 de juny del 2024, una temporada més del que tenia signat fins ara.

Velasco, que va arribar al Club el passat mes de juliol, ha aconseguit guanyar una Copa i una Supercopa fins ara en la seva primera temporada al Palau. L’equip, a més, és líder destacat de la lliga i està classificat per a la Final Four de la Champions, que es disputa la setmana que ve a Riga.

Trajectòria d’èxit

Velasco, de 55 anys i natural de Toledo, acumula més de 25 anys d’experiència com a entrenador a l’elit a Espanya, Itàlia i França entrenant a clubs de primer nivell com Movistar Inter, el Prato, la Luparense i l’ACCS, entre d’altres. Al seu palmarès hi figuren 2 Champions i 5 lligues amb Movistar Inter, 6 lligues i 4 Copes italianes, i una lliga francesa.

Velasco, compromès

“Agraeixo la confiança del Club en la meva persona i, sobretot, en el projecte que hem començat a construir aquesta temporada amb tota la il·lusió i que de moment està complint amb les expectatives que ens haviem marcat”, diu Velasco, que vol “guanyar tots els títols possibles i que el Barça continuï sent una referència a nivell mundial en el món del Futsal”.

“El repte més immediat és la Final Four de la Champions que disputem la setmana que ve a Riga, estem treballant contrarrellotge perquè tots els jugadors arribin en bones condicions físiques després de totes les baixes que hem tingut i sempre dic que en plenitud de condicions tenim la millor plantilla i sempre aspirem a tot”, afirma el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut