Eliminats de la Copa Juvenil als penals

ElPozo li ha remuntat tres gols al Barça a la segona part i l’encert del porter murcià ha resultat determinant en la tanda decisiva

El Barça ha perdut l’eliminatòria de quarts de la Copa RFEF Juvenil contra ElPozo en un partit vibrant que s’ha decidit a la tanda de penals (4-4, 2-4 pp).

Els de Pep Ruiz semblava que tenien ben encarrilat el passi a semifinals quan dominaven per 4-1 ja ben entrada la segona part, amb doblets de Carrasco i Tapias, però els murcians han remuntat i han aconseguit empatar 4-4 en uns últims 10 minuts de bogeria.

A la tanda de penals, el porter de ElPozo Palazón ha aturat els dos primers llançaments i ha deixat en safata de plata el bitllet per a semifinals al seu equip. Cop dur per al Barça, doncs, que també serveix d’aprenentatge de cara al Campionat d’Espanya del proper mes de juny.