Doble victòria contra Industrias

Doble victòria contra Industrias

Els equips Infantil i Cadet aconsegueixen guanyar el derbi de la base a domicili en un cap de setmana amb ple de victòries de tots els equips del Barça de futbol sala

Tots els equips del Barça de futbol sala, des del primer equip fins l’Aleví, han aconseguit un ple de victòries aquest cap de setmana. Al marge dels triomfs del primer equip a Manzanares (1-3), i del filial a Calvià (3-5), la resta d’equips formatius també van aconseguir sumar els tres punts en un cap de setmana rodó per a la secció.

En el doble enfrontament Industrias-Barça a Santa Coloma, dues victòries del Barça. L’equip Infantil va guanyar per 2-6, i el Cadet per 4-5 en un duel disputadíssim. Els dos equips són líders ara de les seves respectives categories.

D’altra banda, l’Aleví va superar el Covisa Manresa per 3-1 davant de les càmeres de FCF tv, mentre que el Juvenil segueix imparable i va aconseguir guanyar per 2-6 a la pista del Natació Sabadell, en l’últim partit abans de la disputa el proper cap de setmana de la Copa RFEF Juvenil a Jaén.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut