Ferrao, millor jugador del món per tercer any seguit

Ferrao, millor jugador del món per tercer any seguit

Els FutsalPlanet Awards també han reconegut al Barça com a segon millor club del món, a Pito com a quart millor jugador del món i a Dídac Plana com a quart millor porter del món

Ferrao torna a regnar com a millor jugador del món per tercer any seguit. Així ho han anunciat els responsables dels guardons FutsalPlanet Awards, que han tingut en compte que el pivot de Chapecó ha sigut bota d’or i medalla de bronze del Mundial amb el Brasil; i campió de lliga i subcampió d’Europa amb el Barça.

Barça, el segon millor Club del món

El Barça no ha pogut repetir l’èxit dels dos últims anys i ha acabat segon en la categoria de millor club del món per darrera de l’Sporting Club de Portugal, que va ser el campió d’Europa. Els FutsalPlanet Awards també han distingit a Pito com a quart millor jugador del món i a Dídac Plana com a quart millor porter del món.

“Mai m’ho hauria imaginat”

Ferrao, que és al Brasil a les portes de disputar la Copa Amèrica, s’ha mostrat exultant pel premi. “Si la primera vegada ja va ser especial, imagina’t tres vegades seguides! Mai m’ho hauria imaginat, ni en el millor dels meus somnis. El mèrit no és només meu, jugo envoltat dels millors jugadors al Barça i al Brasil i sense ells no seria possible”, diu Ferrao, que ja pensa en seguir guanyant. 

“Ara toca centrar-se en els propers objectius que són la Copa Amèrica i tots els títols amb el Barça, i si aconseguim els objectius llavors és més fàcil que arribin els reconeixements individuals”, explica Ferrao.

El palmarès del Barça als FutsalPlanet

En les 22 edicions dels premis FutsalPlanet el Barça ha rebut en total dotze distincions. Quatre vegades al millor jugador: Lozano el 2013; i Ferrao el 2019, 2020 i 2021. Tres vegades al millor entrenador: Carmona el 2013; i Plaza el 2019 i el 2020. Quatre vegades al millor club: 2012, 2014, 2019 i 2020. I una vegada al millor porter: Paco Sedano el 2017. 

A més, Adolfo ha guanyat tres vegades el premi al Millor Jugador Jove del Món (2014, 2015 i 2016); un guardó que també han aconseguit Aicardo (2010), Lozano (2011) i el mateix Ferrao (2013).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut