El Juvenil es classifica per a la Copa RFEF

El Juvenil es classifica per a la Copa RFEF

La nova competició es disputarà a Jaén coincidint amb la Copa d’Espanya i la jugaran els campions d’hivern dels vuit grups de la Divisió d’Honor

El Barça Juvenil ha guanyat a Alcoletge (0-6) i amb el triomf aconseguit dos objectius: s’ha proclamat campió d’hivern i s’ha classificat per a la Copa RFEF, que disputaran els  líders dels vuit grups de la Divisió d’Honor al final de la primera volta.

Els de Pep Ruiz acaben la primera volta amb 40 punts, 13 victòries i un empat en 14 partit, i tenen sis punts d’avantatge respecte el segon classificat, el Palma Futsal.

Es reprenen les competicions del Futsal formatiu

El Futsal de base ha tornat un cop passades les vacances de nadal amb sort desigual per als diferents equips formatius del Barça.

L’Aleví ha golejat a l’Olesa per 7-1, l’Infantil ha perdut a la pista del Covisa Manresa per 4-3, i el Cadet ha empatat en el mateix escenari també contra el Covisa Manresa per 3-3.

El Juvenil i el Cadet són líders, mentre que l’Infantil i l’Aleví van segons en les seves respectives lligues a falta de tota la segona volta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut