Les competicions de Clubs s’aturen fins al 12F

Les competicions de Clubs s’aturen fins al 12F

Fins a 10 internacionals del Barça marxaran amb les seves seleccions per la disputa de l’Europeu i la Copa Amèrica i la resta no tornarà als entrenaments fins al 20 de gener

Després del triomf a Valdepeñas (2-4), el Barça no tornarà jugar un partit oficial fins al proper 12 de febrer a les 18:30h quan rebrà el Cartagena al Palau en l’últim partit de la primera volta. 

El motiu és la disputa de l’Europeu i la Copa Amèrica de seleccions que deixaran en quadre a la plantilla de Velasco. Marxaran fins a 10 internacionals: Adolfo, Ortiz, Lozano i Dídac (Espanya); André Coelho (Portugal); i Ferrao, Pito, Dyego, Matheus i Marcenio (Brasil).

L’Europeu es disputarà a Holanda entre el 19 de gener i el 6 de febrero. I la Copa Amèrica es disputarà al Paraguai entre el 29 de gener i el 6 de febrer.

Els entrenaments s’aturen fins al 20 de gener

L’èxode d’internacionals deixen en quadre la plantilla del primer equip. Velasco només compta amb tres efectius disponibles: Esquerdinha, Povill i Feixas. Els tres pararan uns dies i no tornaran als entrenaments fins al proper 20 de gener per fer el que serà gairebé una nova pretemporada per preparar la segona part del curs.

La competició tornarà amb el Barça-Cartagena de lliga el 12 de febrer a les 18:30h al Palau. I tot seguit, els de Velasco disputaran els vuitens de Copa a la pista del Betis i la Final Four de la Supercopa contra ElPozo, Inter i Palma Futsal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut