La motivació pot al cansament en el partit contra Inter

La motivació pot al cansament en el partit contra Inter

L’equip aparca la Champions i ja prepara el partit de lliga d’aquest dimecres contra l’exequip de Velasco, Ortiz i Pito (dimecres, 17h, Palau Blaugrana, en directe BarçaTV, Esport3 i Gol)

Poc més després de 24 hores d’aterrar a Barcelona després d’una setmana a Plzen, el Barça s’entrenava i començava a preparar el partit de lliga contra Movistar Inter que tindrà lloc dimecres a les 17h al Palau Blaugrana (BarçaTV, Esport3 i Gol).

“Oblidem ja la classificació per a la Final Four de la Champions i ens centrem en aquesta setmana amb doble partit de lliga contra Inter i Còrdova”, deia Carlos Ortiz. Ell i Velasco es retroben amb Movistar Inter, l’equip amb el qual ho van guanyar tot la dècada passada. Els dos han viscut mil batalles al Palau vestint la samarreta interista. I aquest dimecres repetiran, però amb l’afició del Barça a favor per primera vegada.

Esperen la millor versió de Movistar Inter

El Barça afronta el partit amb la moral pels núvols, líder en solitari de la lliga i amb el bitllet a la butxaca per a la Final Four. En canvi, Movistar Inter té la necessitat de guanyar per no perdre el tren de la Copa després d’un inici de temporada irregular. Els interistes són onzens a la classificació amb 11 punts sobre 27 possibles, mentre que el Barça suma 24 punts sobre 27 possibles i és líder. 

Per a aquest partit tornarà a ser baixa Bernat Povill per culpa de les molèsties que arrossega a l'adductor de la cuixa dreta i que ja li han impedit participar en els últims compromisos de lliga.

Miquel Feixas, prudent

“Si ja de per si Movistar Inter és un equip perillós, doncs ara encara ho és més per la necesitat de sumar punts que tenen”, explica Miquel Feixas. “És igual els resultats que han tingut fins ara, Inter és un equip competitiu que sempre es creix en els partits contra el Barça i segur que tornarà a ser un duel molt igualat que es decidirà per petits detalls”, adverteix el porter del Barça.

Serà un duel de retrobaments. A les files del Barça, tres exinteristes: Velasco, Ortiz i Pito. Mentre que Movistar Inter compta amb cinc exblaugranes: Eric Martel, Boyis, Rafa López, Pol Pacheco i Raúl Gómez. El partit serà aquest dimecres a les 17h, una bona hora en un dia festiu per tenir una bona entrada al Palau. El Barça-Inter també serà retransmès en directe per BarçaTV, Esport3 i Gol. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut