A un partit de la Final Four!

A un partit de la Final Four!

El Barça depèn de si mateix i es classificarà segur si guanya o empata contra el Plzen (dissabte, 18h, BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3)

Després de guanyar els dos primers partits contra el Dobovec (8-2) i el Halle-Gooik (4-8), el Barça afronta el tercer i decisiu partit contra el Plzen depenent de si mateix per classificar-se per a la Final Four (dissabte, 18h, BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3). Serà baixa Pito, sancionat; mentre que sí que podrà jugar Bernat Povill.

Les combinacions que porten a la Final Four

  • El Barça depèn de si mateix i es classifica en tots els casos si guanya o empata contra el Plzen. En cas de derrota, els de Velasco dependrien del resultat del partit que enfrontarà al Dobovec contra el Halle-Gooik i que es jugarà abans del Plzen-Barça. 
  • Al Barça li interessa que guanyi el Dobovec. Si fos així, els blaugranes es classificarien fins i tot perdent per tres gols màxim de diferència. 
  • Si no guanya el Dobovec i el Barça perd, els de Velasco quedarien eliminats. Igualment si guanya el Dobovec però el Barça perd per 4 o més gols de diferència, eliminats.

Adolfo diu que no val especular amb el resultat

“No pensem en les diferents combinacions, per a nosaltres només hi ha un camí per arribar a la Final Four: guanyar al Plzen”, diu Adolfo.

“No podem confiar-nos gens ni mica contra el Plzen, ells són un equip físicament molt fort i amb qualitat de sobra per guanyar a qualsevol equip. De fet, en aquesta Champions ja han guanyat contra el Tyumen i el Halle-Gooik, i també van empatar contra el Kairat. A més, juguen a casa i això encara els converteix en un rival més perillós”, adverteix Adolfo. 

“La clau? Màxima concentració i lluitar cada pilota com si fos l’última. Si fem això, segur que podem marcar diferències amb la nostra qualitat i el nostre potencial ofensiu i tindrem moltes opcions de classificar-nos per a la Final Four”, argumenta Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut