Un derbi ‘nou’

Un derbi ‘nou’

Jesús Velasco sap que “tocarà patir” com sempre a Santa Coloma, i Javi Rodríguez s’espera un partit “completament diferent” als de la temporada passada perquè el Barça “és un equip renovat” (dissabte, 16h, GOL)

El primer derbi de la temporada arriba molt aviat, potser massa i tot. “Tocarà patir perquè Industrias és un equip molt dinàmic i intens i perquè encara estem en fase de construcción, però no valen excuses perquè tenim la plantilla que tenim i representem el Club que representem”, diu Jesús Velasco. El Barça, que busca la tercera victòria consecutiva, repeteix la mateixa convocatòria que en el partit contra el Betis, amb l’única baixa d’Esquerdinha per lesió.

Trobada de tècnics

Jesús Velasco i Javi Rodríguez van complir amb la tradició de trobar-se a la prèvia del derbi. Era la primera vegada que Velasco visitava el renovat ‘Pavelló Nou’. Allà l’esperava Javi Rodríguez, que no amaga que enfrontar-se al Barça segueix sent molt especial per a ell.

“Sempre és especial, vaig ser el capità de l’equip que va aixecar la primera Copa d’Europa amb el Barça, però un cop centrat en el partit això ja no compta i només m’interessen els tres punts”, va dir el tècnic colomenc. 

La temporada passada Industrias va guanyar els tres derbis contra el Barça, dos a la lliga i un a la Copa del Rei, uns precedents que no compten a l’hora d’afrontar el partit de demà segons Javi Rodríguez. “Serà diferent perquè ells són un equip renovat, amb un nou entrenador i una forma de jugar diferent i tenen la millor plantilla del món, però en un derbi pot passar qualsevol cosa i sempre és millor agafar el Barça ara amb poc rodatge que a la segona volta”, admet l’entrenador d’Industrias Santa Coloma.

El partit Industrias Santa Coloma-Barça es disputarà aquest dissabte 23/10 a les 16h, i serà retransmès en directe per GOL i LaLigaSportsTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut