Barça - Betis: Nova victòria al Palau (4-1)

Els culers guanyen amb doblets de Sergio Lozano i Adolfo per sumar un nou triomf en el que ha estat el debut d'Ortiz

Nou partit al Palau i nova victòria blaugrana. El Barça ha superat al Betis (4-1) en un partit molt disputat fins al final i sumen així el segon triomf en quatre dies, després de la victòria també a casa davant el Burela. A més, ha debutat Ortiz com a jugador barcelonista i ho ha fet deixant bones sensacions a la pista. Cal destacar també que abans de l'inici del partit, tres jugadors culers han rebut els premis de l'AJFS de la temporada passada a la Lliga: Dídac Plana com a millor porter, Dyego com a millor ala dret i Pito com a millor jugador.

Lozano obre la llauna

El partit ha començat de manera favorable per als culers, amb Dyego gaudint de la primera ocasió clara del matx i amb Ortiz debutant com a blaugrana. Però ha estat Sergio Lozano qui, amb un teva meva amb Povill, ha obert el marcador (1-0, min. 11) per avançar als culers. El gol del capità ha servit perquè el Barça marxés al descans per davant al marcador, però també gràcies a una acció in extremis de Marcenio salvant el gol visitant.

Igualtat i sentència final

Ja a la segona part, la igualtat ha dominat sobre la pista, amb tots dos equips intentant fer-se amb el control però sense encert. El Betis ha apretat en busca del gol de l'empat, però el Barça ha defensat a la perfecció i ha tingut opcions de marcar amb ocasions clares de Ferrao i Pito. A falta de només tres minuts, Lozano ha aprofitat que el Betis jugava amb porter-jugador per marcar de pista a pista (2-0, min. 37) però Buendía ha retallat distàncies a falta de poc més d'un minut (2-1, min. 38).

Finalment, dos gols d'Adolfo al darrer minut de partit han desencadenat la bogeria al Palau (3-1, min. 40 i 4-1, min. 40), per acabar certificant el triomf barcelonista (4-1). Així doncs, nova victòria culer per seguir amb el camí del triomf i sumar tres punts molt importants.

Barça, 4
Betis, 1

Barça: Feixas, Coelho, Lozano, Adolfo, Ferrao -cinc inicial-. Marcenio, Dyego, Matheus, Pito, Ortiz, Povill.
Betis: Cidao, Rubén Cornejo, Lin, Joselito, Buendía -cinc inicial-. Raúl, Eric Pérez, Ivi, Luco, Cristian Povea.
Gols: 1-0, Lozano (min. 11); 2-0, Lozano (min. 37); 2-1, Buendía (mi. 38); 3-1, Adolfo (min. 40); 4-1, Adolfo (min. 40).
Àrbitres: Carreira Romero i Ferrero Carballal