El Burela, primera pedra de toc al Palau

El Burela, primera pedra de toc al Palau

Els de Velasco ja han pogut treballar tota la setmana al complet amb l’única excepció de Carlos Ortiz, que se segueix recuperant d’unes petites molèsties musculars (20:30h, BarçaTV)

Plantilla, cos tècnic i afició ja tenen ganes de retrobar-se aquest divendres al Palau en el que serà el debut del conjunt blaugrana a casa en la segona jornada de lliga contra Burela (20:30h, BarçaTV).

Declaració d'intencions de Velasco

“L’objectiu és que a la gent s’ho passi bé amb el nostre joc i que l’afició s’enganxi a l’equip”, diu Velasco a la prèvia del partit. El tècnic es mostra il·lusionat amb el debut oficial de l’equip al Palau. “Sempre és millor jugar a casa”, reconeix, i també es mostra optimista respecte al rendiment del grup després d’una intensa setmana de treball. “Hem entrenat molt bé tota la setmana però ara toca veure competir l’equip, són molts conceptes en molts pocs dies i els jugadors encara han d’acabar d’assimilar tota la informació”, explica el tècnic.

Sobre el Burela, Velasco es mostra prudent. “S’ha d’anar partit a partit, jo sempre dic que el proper rival sempre és el més difícil i el pitjor que ens podia tocar. Ara mateix Burela va per davant nostre a la classificació i toca guanyar per superar-los”, adverteix el tècnic.

Foto oficial

L’equip s’ha fet aquest dijous la fotografia oficial de la temporada 2021/22. Un pòster que compta amb les novetats dels tècnic Jesús Velasco i Sergi Altisent, i també dels nous fitxatges Pito i Ortiz. El tanca madrileny és l’única baixa de cara al partit contra Burela perquè encara arrossega petites molèsties musculars.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut