Palma-Barça: Estrena amarga (6-2)

Palma-Barça: Estrena amarga (6-2)

Tot i el golàs de Sergio Lozano, els culers no han arrancant amb bon peu la lliga al perdre a Son Moix

Estrena amb derrota. El Barça de Jesús Velasco ha arrancat amb mal peu la lliga: 6-2. El gol inicial de Sergio Lozano ha quedat neutralitzat per la solidesa i el vendaval balear. 

En el primer capítol al Palau Municipal d'Esports de Son Moix, amb 3200 espectadors, ha imperat la igualtat. Ara bé, no podia haver arrancat millor la lliga per als blaugranes. Sergio Lozano ha tornat a somriure. El capità barcelonista ha imprès velocitat, força i qualitat a un obús que s'ha colat per l'escaire de Barrón. Impermeable en la resta d'ocasions dels de Jesús Velasco.

Dos cops sobtats canvien la tendència...

L'alegria ha durat tres minuts per al Barça. Perquè els balears, que s'havien topat contra Feixas una vegada i una altra, han fet pujar l'empat. Un equilibri que s'ha mantingut, però ha virat només començar la segona part. Un període que s'ha desmarcat de les aturades del 26 culer i del guió inicial. El Palma s'ha distanciat amb un doble avantatge. En un tancar i obrir d'ulls, el lluminós s'ha transformat: 3-1

... i amarren el triomf per als locals

Un context advers, on els barcelonistes no han pogut aportar arguments. En conseqüència, l'elenc verd ha aprofitat per ampliar la ferida amb el 4-1 i el 5-1. Un resultat que no ha arronsat els culers, que han intentat reduir les diferències. Especialment, de les botes de Ferrao, que s'ha topat amb el porter rival. Que inclús ha augmentat la golejada, aturada amb el 6-2 d'Esquerdinha

Així doncs, el Barça ha perdut en el primer partit de la lliga 2021/22. 

FITXA DEL PARTIT 

Palma, 6
Barça, 2

Palma: Barrón, Tomaz, Mancuso, Nunes i Higor -cinc inicial- Rojas, Vilela, Raúl Campos i Marlon
Barça: Feixas, Marcenio, Lozano, Matheus i Pito -cinc inicial- Coelho, Adolfo, Esquerdinha, Povill, Dyego i Ferrao

Gols: 0-1, Sergio Lozano (min. 11); 1-1, Raúl Campos (min. 14); 2-1, Nunes (min. 21); 3-1, Higor (min. 22); 4-1, Higor (min. 28); 5-1, Raúl Campos (min. 32); 6-1, Barrón (min. 37); 6-2, Esquerdinha (min. 39)

Àrbitres: Delgado Sastre i Gabaldón Rico. Han amonestat amb targeta groga el local Nunes (min. 3) i el visitant Dyego (min. 17)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut