El Barça, preparat pel debut a Son Moix

El Barça, preparat pel debut a Son Moix

Jesús Velasco es mostra optimista davant l’inici de la competició de lliga i no busca excuses en el poc temps que ha tingut per comptar amb tots els efectius (dissabte, 20:30h, Gol)

“Poc  temps per preparar el partit? Sí, però prefereixo veure el got mig ple i pensar que podem aprofitar la bona forma dels mundialistes i les sinergies dels quartets de les Seleccions i dels que ens hem quedat aquí per fer la pretemporada”, diu Velasco, optimista davant l’inici de la lliga.

Convocatòria sense Ortiz

El tècnic s’endú a Palma als 12 jugadors disponibles que té del primer equip. Tots excepte Carlos Ortiz, que arrossega petites molèsties musculars del Mundial i serà baixa per prudència en aquest inici de competició.

Velasco, sempre positiu

Si Velasco no busca excuses en la baixa dels mundialistes, tampoc ho fa per la dificultat del primer partit, a Son Moix i contra Palma Futsal. “Té una cosa bona, no em cal mentalitzar als jugadors perquè tots saben que és un dels rivals més forts de la lliga”, diu Velasco.

“Tenim, sobre el paper, la millor plantilla del món i a partir d’ara toca demostrar-ho. El grup i l’ambient que es respira són molt bons i tots estem molt motivats per començar a competir”, ha explicat el nou tècnic als Mitjans del Club a les portes de l’inici de la lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut