Arriben els reforços del Mundial

Arriben els reforços del Mundial

El campió André Coelho i els medallistes Ferrao, Dyego i Pito s’incorporen a la disciplina de l’equip a 3 dies per començar la lliga

Velasco ja té a tota la plantilla a disposició després del retorn dels medallistes del Mundial André Coelho, Ferrao, Dyego i Pito. Els quatre han passat avui la revisió mèdica i aquest dijous faran el primer entrenament amb la resta de l’equip. 

Per primera vegada en tota la pretemporada, doncs, Velasco té els 13 jugadors del primer equip a la seva disposició a només tres dies del debut a la lliga el dissabte a les 20:30h a Son Moix contra Palma Futsal.

André Coelho, en un núvol

André Coelho ha reconegut que encara no té assimilada la seva condició de campió del món. “Tothom em felicita i encara no me’n sé avenir, hem fet història amb la Selecció perquè hem aconseguit que Portugal guanyi un Europeu i un Mundial i amb el temps veurem la dimensió del que hem aconseguit”, reconeix Coelho, que ja pensa amb seguir guanyant amb el Barça. 

“Celebracions les justes, ara ja toca centrar-se en la lliga i en el partit contra Palma Futsal. Tot i que gairebé no podrem entrenar amb l’equip, sí que és cert que arribem amb bona forma del Mundial i hem d’aprofitar aquesta inèrcia. Tenim una gran plantilla, ara només necessitem temps per assimilar els conceptes de Velasco i l’objectiu no pot ser un altre que el d’aspirar a tots els títols en joc”, explica André Coelho.

Ferrao, motivat

També ha tornat motivat Ferrao, tot i el regust amarg del bronze aconseguit. “El Brasil va merèixer més sort al Mundial, vam tenir moltes ocasions en el partit contra l’Argentina, però toca aixecar-se i ja centrar-se en el Barça i en aconseguir tots els objectius que ens hem marcat aquesta temporada”, diu Ferrao, que és optimista. 

“Hem fet dues incorporacions de primer nivell –en referència a Pito i Ortiz- i tots tornem amb moltes ganes de començar a treballar ja amb el nou entrenador i començar a competir que és el que ens agrada de veritat als esportistes”, admet el màxim golejador del Mundial.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut